GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

16 ώρες πριν από το τέλος του κόσμου... Λες;

16 ώρες πριν από το τέλος του κόσμου... Λες; Χρόνια το ακούγαμε, το συζητούσαμε, το είχαμε δει στην κινηματογραφική ταινία "2012&q...

16 ώρες πριν από το τέλος του κόσμου... Λες;

Χρόνια το ακούγαμε, το συζητούσαμε, το είχαμε δει στην κινηματογραφική ταινία "2012".  Σχεδόν 16 ώρες μας χωρίζουν από το τέλος του κόσμου, σύμφωνα με την προφητεία των Μάγια. Σας υπενθυμίζουμε ότι το τέλος του κόσμου θα έρθει στις 13:11 ώρα Ελλάδας στις 21 - 12 - 2012.
Σας το αναφέρουμε για να δρομολογήσετε τις δουλειές σας!
Τα μεγαλύτερα μνημεία του κόσμου θα καταστραφούν, αστεροειδείς θα χτυπήσουν τη γη, οι δρόμοι θα ανοίξουν και θα καταπιούν αυτοκίνητα και ανθρώπους, η θάλασσα θα "πνίξει" τα βουνά!
Οι απόγονοι των Μάγια, που πιστεύουν τους προγόνους τους, έχουν από καιρό αρχίσει να προετοιμάζονται με διάφορες τελετές. Οι Αμερικανοί, φυσικά οι πλούσιοι, έχουν δώσει εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια για να αποκτήσουν πεντάστερα καταφύγια με όλες τις ανέσεις, όπως τζακούζι, τζάκι και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Γιατί, τι σημαίνει να ζήσεις, αν δεν μπορείς να έχεις τα πάντα, ακόμα και στην καταστροφή του κόσμου; Γι΄αυτό δούλευαν τόσα χρόνια οι άνθρωποι!
Πολλοί πήραν τα όρη και τα βουνά και πήγαν στο μικρό γαλλικό χωριό Bugarah, το οποίο, σύμφωνα με την προφητεία των Μάγια, είναι το μόνο που θα σωθεί! Το μόνο που θα σας πούμε είναι ότι οι δαιμόνιοι έμποροι έχουν κάνει χρυσές δουλειές.

Οι Έλληνες πάλι, χτυπημένοι από την οικονομική κρίση, έχουν συνηθίσει στις δύσκολες συνθήκες. Εν αναμονή του μεγάλου γεγονότος της καταστροφής, πήγαν στις εργασίες τους, όσοι έχουν ακόμα. Οι υπόλοιποι κάθονται στο σπίτι τους, φτιάχνουν χριστουγεννιάτικά γλυκά - γιατί σκέφτονται ότι μπορεί να γλιτώσουν από την καταστροφή - ή γράφουν στο twitter τι θα ήθελαν να κάνουν πριν καταστραφεί ο κόσμος.  Εσείς που μας διαβάζετε, μπορείτε να γράψετε ό,τι θέλετε αρκεί να βάλετε το hashtag #Β4_Mayas που σημαίνει Before Mayas. Εκεί, λοιπόν, καταγράφεται η τελευταία επιθυμία του καθενός!
Τελικά, έχουν δίκιο οι Μάγια; Όταν έγραψαν για την καταστροφή του κόσμου, αυτό εννούσαν; Μπορεί οι περισσότεροι να κάνουν πλάκα με όλη αυτή την καταστροφολογία, αλλά υπήρξαν κι εκείνοι που πήραν πολύ σοβαρά το θέμα και έφτασαν ακόμα και στην αυτοκτονία. Η NASA αναγκάστηκε να βγάλει ανακοίνωση, τονίζοντας ότι ο κόσμος δεν θα καταστραφεί.
Και δεν είναι μόνο αυτό! Θα προχωρήσουμε στην μεγάλη αποκάλυψη: Δύο Γερμανοί ερευνητές βρήκαν μια πλάκα, που ισχυρίζονται ότι είναι η τελευταία των Μάγια. Εκεί γράφεται η ημερομηνία καταστροφής, η  οποία τελικά θα έρθει το 2116.
Οπότε χαλαρώστε! Το τέλος του κόσμου θα έρθει, αλλά όχι ακόμα!
Για καλό και για κακό, στις 13:11 να βρίσκεστε στα σπίτια σας! Αν έρθει το τέλος να είμαστε με τις οικογένειές μας!
Η NASA στέλνει το μήνυμά της. Δείτε το βίντεο από το δελτίο του Mega



Πηγη: enikos.gr

2 σχόλια

  1. Μην φοβάστε εμείς ως χώρα πάμε 100 χρόνια πείσω....Η Ελλάδα θα καταστραφεί το 2112...μην μασάτε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΒΡΩΜΙΑΡΑΙΟΙ ΟΤΙ ΣΑΣ ΚΑΤΕΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟ ΣΑΣ ΜΥΑΛΟ ΓΡΑΦΕΤΕ .ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΟΝΟ Ο ΘΕΟΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ .ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΘΕΟΙ ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΩΣΦΟΡΟΙ ΠΟΤΑΠΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση