GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χριστούγεννα στη Δαμασκό, το 2012...

Από το http://www.sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/ . Προφήτης Ηλίας των Ελληνορθοδόξων στην Bab Tuma Η σκέψη κάθε ελεύθερου ανθρώπου σ...

Από το http://www.sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/.
Προφήτης Ηλίας των Ελληνορθοδόξων στην Bab Tuma
Η σκέψη κάθε ελεύθερου ανθρώπου στον...
μαρτυρικό λαό της Συρίας που δέχεται ολομέτωπη επίθεση από τους ιμπεριαλιστές...
Καθεδρικός Ναός των Ελλήνων Καθολικών – Μελκιτών
Καθεδρικός Ναός των Συρορθόδοξων (Syriac Orthodox)

1 σχόλιο

  1. Θρασύτατος 5χρονος παραπληγικός! Το 5χρονο Golden Boy!

    JUNGLE-Report

    Θρασύτατος 5χρονος παραπληγικός! Τα golden-boys συνεχίζουν το ‘πάρτι’.
    Την στιγμή που η τρικομματική κυβέρνηση έδινε τιτάνιο αγώνα στις Βρυξέλες, λέγοντας ναι σε όλες τις απαιτήσεις των δανειστών, τα εγχώρια 5χρονα λαμόγια προσπαθούν να καταστρέψουν τα δημόσια ταμεία.

    Κραυγαλέο παράδειγμα αχάριστος 5χρονος παραπληγικός, ο οποίος έπαιρνε επίδομα επί τρία συνεχή έτη!

    Το 5χρονο Golden Boy, περιμένει από τον... περασμένο Φεβρουάριο να περάσει από ειδική επιτροπή, ενώ παραμένει άγνωστο αν είναι ακόμα παραπληγικός.

    Η σύσταση της επιτροπής καθυστερεί γιατί πρέπει πρώτα τα μέλη της επιτροπής να περάσουν από επιτροπή όπου θα ελέγξουν τα προσόντα της επιτροπής, τα μέλη της οποίας θα πρέπει να περάσουν από επιτροπή που θα ελέγξει την επιτροπή που θα διορίσει τα μέλη της επιτροπής.


    Αίσθηση προκάλεσε το σχόλιο του Θ. Πάγκαλου στο Twitter που κατήγγειλε ότι ο 5χρονος είναι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και ένας από αυτούς που του πέταξαν γιαούρτια έξω από εστιατόριο στα Καλύβια, και τον εμπόδισαν να φάει την αστακομακαρονάδα του.

    Εντωμεταξύ, όχι μακριά από το σπίτι του 5χρονου παραπληγικού, εκατοντάδες πιστοί σε κλίμα κατάνυξης, προσκύνησαν τα ‘Τίμια Δώρα’ των τριών μάγων, δηλαδή μερικά φύλλα χρυσού, φανταχτερά μπουκαλάκια και διάφορα γυαλιστερά καθρεφτάκια, που έφτασαν στο Αγρίνιο από το άγιο όρος.

    Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας ανακοίνωσε πως τον επόμενο μήνα θα φέρει για προσκύνημα τα ‘Τίμια Playmobil’ τα παιχνίδια δηλαδή με τα οποία έπαιζε ο μικρός Ιησούς στην φάτνη, πριν μετακομίσουν σε δυάρι στην Καπερναούμ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση