GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

2013... ταινίες

2013... ταινίες  Μπορεί το 2012 να μη μας έχει αποχαιρετήσει ακόμα, αλλά τα ξένα sites και blogs ετοιμάζουν τους κινηματογραφόφιλους γι...

2013... ταινίες 

Μπορεί το 2012 να μη μας έχει αποχαιρετήσει ακόμα, αλλά τα ξένα sites και blogs ετοιμάζουν τους κινηματογραφόφιλους για μερικές από τις καλύτερες ταινίες του 2013, που δεν πρέπει να χάσουν.
Στη λίστα συναντάμε την ταινία "The hangover ΙΙΙ" που είναι και το φινάλε της σειράς. Αυτή τη φορά δεν υπάρχει γάμος ή γαμήλιο πάρτυ. Η ταινία θα επικεντρωθεί γύρω από τον Zack GalIifianakis, που θα χάσει τον πατέρα του. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 24 Μαίου.


Την επόμενη ταινία, πρέπει να την δουν οι γυναίκες. Ο λόγος είναι ένας και μοναδικός: Ο Brad Pitt, που καλείται να σώσει τον πλανήτη από τα ζόμπι. Όλα αυτά θα γίνουν από τις 21 Ιουνίου και μετά, όταν η ταινία " World War Z" κάνει πρεμιέρα.



Με δυνατή ταινία έρχεται και ο Leonardo DiCaprio, η οποία τιτλοφορείται " The Great Gatsby". H ταινία θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 17 Μαίου.



Μπορεί να λατρεύετε τον Superman, μπορεί και να τον βαριέστε αφόρητα! Δεν έχει καμία σημασία, γιατί το τρέιλερ είναι ο μοναδικός λόγος να κλείσετε εισιτήριο για τις 14 Ιουνίου, που θα κάνει πρεμιέρα! Ο λόγος για την ταινία " Man of steel".


Οι λίστες με τις ταινίες, που δεν πρέπει να χάσετε δεν είναι επίσημες. Είναι όμως εκείνες, στις οποίες συμφωνούν τα περισσότερα ξένα sites.

Πηγη: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση