GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

22 χρόνια φοιτητής...

Αιώνιος φοιτητής διέμενε ανενόχλητος στην φοιτητική εστία του Πανεπιστημίου Πατρών για 22 ολόκληρα χρόνια! Αποκαλύφθηκε πέρυσι, την πρώτη...

Αιώνιος φοιτητής διέμενε ανενόχλητος στην φοιτητική εστία του Πανεπιστημίου Πατρών για 22 ολόκληρα χρόνια! Αποκαλύφθηκε πέρυσι, την πρώτη χρονιά που άρχισε το μεγάλο ξεκαθάρισμα στις φοιτητικές εστίες και περίπου 1.050 «αιώνιοι» φοιτητές εγκατέλειψαν τις εστίες.
Κατά τη φετινή ακαδημαϊκή χρονιά η ζήτηση για στέγαση στις φοιτητικές εστίες αυξήθηκε δραματικά -έως 19,9% στα πανεπιστήμια και έως 29,01% στα ΤΕΙ της χώρας – σε σύγκριση με τα, προ κρίσης, επίπεδα.
Σύμφωνα με την Ημερησία, ορισμένοι αναγκάζονται να πληρώσουν ενοίκιο για ένα δωμάτιο εστίας σε «συμφοιτητές» τους αφού, δυστυχώς, το φαινόμενο της υπενοικίασης δωματίων σε εστίες από φοιτητές είναι υπαρκτό. Πέρυσι, η πρώτη χρονιά που άρχισε το μεγάλο ξεκαθάρισμα στις φοιτητικές εστίες, περίπου 1.050 «αιώνιοι» φοιτητές εγκατέλειψαν τις εστίες.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση