GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έρευνα για τον βιασμό της 23χρονης...

Δέκα εβδομάδες μετά τον βιασμό και τον ξυλοδαρμό της νεαρής κοπέλας στις 16 Δεκεμβρίου, ο συνταξιούχος δικαστής του Ανώτατου Δικαστηρίου ...

Δέκα εβδομάδες μετά τον βιασμό και τον ξυλοδαρμό της νεαρής κοπέλας στις 16 Δεκεμβρίου, ο συνταξιούχος δικαστής του Ανώτατου Δικαστηρίου του Νέου Δελχί, Ούσα Μέχρα, δέχθηκε να ηγηθεί μιας επιτροπής έρευνας, που θα αναλάβει να εντοπίσει ενδεχόμενες παραλείψεις από την πλευρά της αστυνομίας, άλλων υπηρεσιών, ή ατόμων και να αποδώσει ευθύνες για οποιαδήποτε αμέλεια μπορεί να οδήγησε στο περιστατικό, όπως ανακοίνωσε η κυβέρνηση.
Η επιτροπή αυτή θα προτείνει επίσης μέτρα για την βελτίωση της ασφάλειας των γυναικών στην πρωτεύουσα και τα προάστιά της, δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών και εκπρόσωπος της κυβέρνησης Π. Σινταμπαράμ.
Η 23χρονη φοιτήτρια κινησιοθεραπείας ανέβηκε στις 16 Δεκεμβρίου σε ένα λεωφορείο μαζί με τον σύντροφό της. Οι έξι άνδρες που καθόντουσαν μέσα στο λεωφορείο, μεταξύ των οποίων ο οδηγός, την βίασαν και στην συνέχεια την ξυλοκόπησαν με έναν σιδηρολοστό, όπως και τον σύντροφό της, προτού τους πετάξουν έξω από το λεωφορείο.
Η νεαρή βρίσκεται στην μονάδα εντατικής θεραπείας και η κατάσταση της υγείας της παραμένει κρίσιμη παρά μια πολύ μικρή βελτίωση που παρουσίασε, σύμφωνα με τους γιατρούς στο Νοσοκομείο Σαφνταρτζάνγκ, στο οποίο νοσηλεύεται.
Οι έξι άνδρες, οι οποίοι βρίσκονταν σε κατάσταση μέθης όταν σημειώθηκε το περιστατικό, συνελήφθησαν και βρίσκονται στην φυλακή. Η δίκη τους προγραμματίζεται να αρχίσει στις 3 Ιανουαρίου.
Επιπλέον, τη νύχτα των Χριστουγέννων, στο Ταμίλ Ναντού, στο νότιο τμήμα της χώρας, μια γυναίκα βιάστηκε από δέκα άνδρες. Όπως γνωστοποίησε η τοπική αστυνομία στο Γαλλικό Πρακτορείο, οι δέκα ύποπτοι συνελήφθησαν.
Πηγή: AΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση