GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χιλιάδες στους δρόμους μετά το θάνατο της 23χρονης...

Xιλιάδες άνθρωποι συμμετείχαν σε ειρηνικές διαδηλώσεις διαμαρτυρίας στην ινδική πρωτεύουσα, μετά το θάνατο της 23χρονης ινδής φοιτήτριας ...

Xιλιάδες άνθρωποι συμμετείχαν σε ειρηνικές διαδηλώσεις διαμαρτυρίας στην ινδική πρωτεύουσα, μετά το θάνατο της 23χρονης ινδής φοιτήτριας που έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού στις 16 Δεκεμβρίου. Νωρίτερα, η αστυνομία του Νέου Δελχί απηύθυνε έκκληση για ηρεμία και απέκλεισε αρκετές συνοικίες στο κέντρο της πόλης.
Παράλληλα, σήμερα απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία σε βάρος έξι υπόπτων οι οποίοι κρατούνται για το βιασμό της 23χρονης φοιτήτριας. Οι έξι κατηγορούμενοι έχουν συλληφθεί και κρατούνται.
Η 23χρονη έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού και ξυλοκοπήθηκε μέσα σε λεωφορείο στο Νέο Δελχί στις 16 Δεκεμβρίου. Η φοιτήτρια πέθανε από πολλαπλή οργανική ανεπάρκεια σε νοσοκομείο της Σιγκαπούρης όπου είχε μεταφερθεί την περασμένη εβδομάδα.
Η επίθεση εναντίον της προκάλεσε έντονες διαμαρτυρίες και διάλογο σε εθνικό επίπεδο με θέμα τη βία κατά των γυναικών.
Πηγή: naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση