GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Ταμήλος ξαναχτυπά - Προτείνει ημερήσια αποζημίωση 240 ευρώ για τους βουλευτές

Ο βουλευτής της ΝΔ Μ. Ταμήλος, γνωστός για τις θέσεις του περί των βουλευτικών αμοιβών στις επιτροπές, «ξαναχτύπησε». Αυτή τη φορά έρχετα...

Ο βουλευτής της ΝΔ Μ. Ταμήλος, γνωστός για τις θέσεις του περί των βουλευτικών αμοιβών στις επιτροπές, «ξαναχτύπησε». Αυτή τη φορά έρχεται με νέα πρόταση, η οποία αφορά και πάλι τα χρήματα που θα λαμβάνουν οι βουλευτές.
Όπως αποκαλύπτει ο Βηματοδότης, ο κ. Ταμήλος αυτές τις ημέρες παρουσιάζει στους συναδέλφους του στη Βουλή σχέδιο νέου τρόπου μισθοδοσίας τους. Συγκεκριμένα προτείνει αντί οι βουλευτές να έχουν μηνιαίο μισθό, να λαμβάνουν ημερήσια αποζημίωση της τάξης των 240 ευρώ!
«Εάν καθιερωθεί η ημερήσια αποζημίωση, όπως συμβαίνει και στο Συμβούλιο της Ευρώπης, τότε δεν θα είχαμε άδειες αίθουσες στο Κοινοβούλιο, όλοι θα έρχονταν για να παρακολουθήσουν και να εισπράξουν τα χρήματά τους», έλεγε ο κ. Ταμήλος, υπογραμμίζοντας ότι όποιος δεν έρθει έστω και σε μία συνεδρίαση δεν θα πληρώνεται.

6 σχόλια

  1. θαυμάστε εθνοπατέρες η μάλλον καλλίτερα τι στέλνει ο σοφός λαός στην βουλή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο σοφός λαός ...

    των Τρικάλων!

    ΨΗΦΙΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΕΛΟ-ΓΙΑΤΡΟ ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ
    ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΡΟΚΟΠΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτους τους τενεκεδες καποιοι τους στελνουν εκει στο ναο της "δημοκρατιας" τους. Αμα θες κουτοπονηρε καραβλαχε ελα να σου δωσω 300€.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΘΗΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βρε άθλιοι τύποι ... ΔΥΜΑΡ--ΤΟ ΠΑΣΟΚ--ΤΗΝ ΝΔ.. κόψατε ρε με πράξει νομοθετικού περιεχομένου το ΕΚΑΣ απο τα ΑΜΕΑ που έχουν περάσει από ΤΑ ΚΕ.ΠΑ και έχουν ΜΟΝΟ εισόδημα 450 ευρώ!! Και δεν φτάνει αυτό έδιναν 100 ευρώ σε φάρμακα με το 10% και αμέσως εκτός ΕΚΑΣ τους πάτε στο 25% δηλαδή στα 250 ευρώ!!!!

    ..ΕΓΩ ΘΑ ΚΛΈΨΩ..ΚΑΙ ΑΣ ΜΕ ΠΑΤΈ ΦΥΛΑΚΉ ..ΑΝ ΜΕ ΜΠΡΩΛΑΒΕΤΑΙ...ΡΕ ΗΛΊΘΙΟΙ ΕΧΩ ΑΝΉΛΙΚΟ ΠΑΙΔΊ..

    ΡΕ ΗΛΊΘΙΟΙ ΒΆΛΕΤΕ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΚΆ ΚΡΙΤΉΡΙΑ, ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΆ ΟΤΙ ΣΚΑΤΆ ΘΈΛΕΤΕ...ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ;

    Μπούντζουκας Τηλέμαχος Ηράκλειο Κρήτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τελικά για αυτο τα σχολεια όπου στηθηκαν καλπες τον Ιουνιο δενζητησαν λεφτα για βαψιμο από το υπουργείο παιδείας ασπριστικαν όλε ς οι αιθουσες από την μαλακια που ρίξανε οι "σοφοι" Ελληνες.

    Θετικό βήμα οικονομίας με δυσαρεστα αποτελεσματα γιατι μεσα απο ατην ομαδικη μαλακια που παιχθηκε βγηκαν οι σημερινοι Φρανκεσταιν τυπου Ταμηλου.

    Παρακληση μια και ο τυπος έχει " οραμα" όπως ειπε ο παραμυθας Σαμαρας αλλα δεν μας ειπε τι όραμα και τωρα μας το κανει λιανα ας του δωσει καποιος τα λεφτα που χρειαζεται για να μας τιμα με την παρουσια του ο καραβλαχος και να κανει εθνικά υπερηφανους τους ψηφοφορους του.
    Κοψτε απο τα ΑΜΕΑ δεν εχουν αναγκη αυτοι δεν τους χρειαζεται τιποτε δωστε τα στην κοπρια απο ατα Τρικαλα του ειναι απαραίτητα!!!

    ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΕ ΕΛΛΗΝΑ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΥΔΡΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟ ΣΟΥ ΠΑΝΗΛΙΘΙΕ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΚΑΘΕ ΚΑΤΑΚΑΘΙ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΟΠΙΤΟΥΡΑ ΒΛΕΠΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΣΙΑ ΤΟΥ.

    ΛΑΟΣ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΓΑΛΟΥΧΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΜΟΝΟ ΒΟΘΡΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση