GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ουκρανία: 24 νεκροί από το ψύχος

Ουκρανία: 24 νεκροί από το ψύχος Άλλοι 24 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από το ψύχος στην Ουκρανία, ανεβάζοντας σε 61 τον συνολικό αριθμό ...

Ουκρανία: 24 νεκροί από το ψύχος
Άλλοι 24 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από το ψύχος στην Ουκρανία, ανεβάζοντας σε 61 τον συνολικό αριθμό των νεκρών από το κρύο στη χώρα, στην οποία το θερμόμετρο έχει πέσει σε ορισμένες περιοχές στους -23 βαθμούς Κελσίου, δήλωσε σήμερα αξιωματούχος του υπουργείου Υγείας.
Σαράντα τρεις άνθρωποι βρέθηκαν νεκροί στους δρόμους της χώρας, εννέα στο σπίτι τους και εννέα σε νοσοκομεία, διευκρίνισε ο Γκεόργκι Κοζίνετς.
Το χιόνι φτάνει περίπου το μισό μέτρο και η θερμοκρασία τη νύχτα μπορεί να πέσει στους έως και -28 βαθμούς στο βόρειο, το κεντρικό και το ανατολικό τμήμα της χώρας αυτήν την εβδομάδα, σύμφωνα με μετεωρολόγους.
Τον περασμένο Φεβρουάριο, στον πιο βαρύ χειμώνα που αντιμετώπισε η Ουκρανία εδώ και έξι χρόνια, περισσότεροι από 130 άνθρωποι πέθαναν από το κρύο.
Πηγή: ΑΜΠΕ
Πηγη: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση