GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Είχε κάνει άλλες 2 απόπειρες η νοσοκόμα

Είχε κάνει άλλες 2 απόπειρες η νοσοκόμα Η νοσοκόμα Jacintha Saldanha, που αυτοκτόνησε μετά την φάρσα στην Kate Middleton φαίνεται ότι ...

Είχε κάνει άλλες 2 απόπειρες η νοσοκόμα

Η νοσοκόμα Jacintha Saldanha, που αυτοκτόνησε μετά την φάρσα στην Kate Middleton φαίνεται ότι αντιμετώπιζε προβλήματα, που την οδηγούσαν στην αυτοκτονία.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα των μέσων ενημέρωσης της Ινδίας, χώρας καταγωγής της, αυτή ήταν η τρίτη φορά που προσπάθησε να αυτοκτονήσει και τελικά τα κατάφερε.
Η γυναίκα είχε αποπειραθεί άλλες δύο φορές να δώσει τέλος στη ζωή της. Την πρώτη φορά νοσηλεύθηκε σε νοσοκομείο και ύστερα από εννέα μέρες προσπάθησε και πάλι να αυτοκτονήσει πέφτοντας από ένα κτίριο.
Στη συνέχεια και για εννέα μήνες ακολούθησε θεραπεία με αντικαταθλιπτικά, τα οποία, όμως δεν την βοήθησαν.
Ο αδερφός της Naveen Saldanha δήλωσε στην εφημερίδα "Times of India":
" Η Jacintha δεν ήθελε να μάθει η οικογένεια για τα περιστατικά αυτά, γι΄αυτό κι εμείς παίζαμε το ρόλο μας. Ακόμα και αυτό το περιστατικό, δεν συζητήθηκε ποτέ στην οικογένειά μας, για να μην κάνει κακό στην άρρωστη μητέρα μας Carmine. Της είπαμε ότι η Jacintha εισήχθη στο νοσοκομείο, επειδή αντιμετώπίζε θέμα με την πίεση στο αίμα της".

Πηγη: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση