GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

To δείπνο Καραμανλή με τους βουλευτές...

Η εσωτερική κινητικότητα στη ΝΔ κορυφώθηκε και χθες το βράδυ, όπου σύμφωνα με πληροφορίες πάνω από 20-30 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας σ...

Η εσωτερική κινητικότητα στη ΝΔ κορυφώθηκε και χθες το βράδυ, όπου σύμφωνα με πληροφορίες πάνω από 20-30 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας συγκεντρώθηκαν σε ταβέρνα στη Βάρη, υπό τον πρώην Πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή.
Ο λόγος ήταν η πρόσκληση που απεύθυνε στους συναδέλφους του ο βουλευτής Ανδρέας Κουτσούμπας προκειμένου να τους κεράσει για την ονομαστική του γιορτή. Σαφώς η παρουσία όλων, αλλά και ο συμβολισμός της παρουσίας του Καραμανλή είναι σημαντική, αφού όπως έγινε γνωστό, στη συγκέντρωση το μενού ήταν άκρως πολιτικό.
Σε όσους σπεύσουν να μιλήσουν για επαναδραστηριοποίηση του Καραμανλικού μπλοκ, να σημειώσουμε ότι στο τραπέζι βρέθηκαν και υπουργοί, αλλά και πολλοί … σαμαρικοί.

3 σχόλια


  1. Αυριο με τους 60.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θα ξεκωλιάστηκε στο φαί πάλι
    να τον ξαναβάλετε για κολαούζο έχει κάτι δισ από τα νέα δάνεια πάλι για ξεκοκάλισμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάλι ασχολείστε με τον πεθαμένο της Ραφήνας;;

    Από πότε τον ξεθάψατε από τη ναφθαλίνη και τον προετοιμάζετε για Εθνοσωτήρα;

    Ο Κωστάκης, με την εγκληματική του αμέλεια, την άβουλη παράδοσή του στους ασύδοτους κλεφτοκοτάδες που κυβερνούσαν ”αντ΄αυτού’, με την παροιμιώδη αταλαντοσύνη, την ατολμία και την προκλητική αδιαφορία που επέδειξε, ΑΥΤΟΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ και ΑΥΤΟΑΚΥΡΩΘΗΚΕ.

    Ο Μπουχέσας βρέθηκε γυμνός από προσωπική ανικανότητα και περικυκλωμένος από αχρείους συνεργάτες (Ρουσόπουλο, Ανδριανό,Aρούλη, Ντόρα, Ζαχόπουλο, Βαρθολομαίο,Λιάπη, Aντώναρο, Λούλη, Αγγέλου, Μειμαράκη, Βουλγαράκη, Μαρκογιαννάκη, Χατζηδάκη, Χατζηγάκη κτλ άπληστα αρπαχτικά …) που είχαν χίλιες αδυναμίες και είχαν καταντήσει εκβιαζόμενα υποχείρια στα χέρια Αμερικανών και άλλων αρχιλαμόγιων , που είχαν στοιχειώδη οργάνωση στις μυστικές τους υπηρεσίες και στα δημοσυντήρητα ΜΜΕ.

    Το στόμα του όμως o επίγονος, το ανοίγει βασικά για να καταβροχθίζει γουρουνοπούλες, κοντοσούβλια, γαρδούμπες και συκωταριές.

    O Κωστάκης δοκιμάστηκε, ζυγίστηκε και παρά το “βάρος” του βρέθηκε λειψός (ελλιποβαρής) και αχαμνός…

    Κανονικά αν είχε φιλότιμο θα έπρεπε να είχε αποσυρθεί ήδη από την πολιτική ζωή της Χώρας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση