GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κάνει πίσω η κυβέρνηση για το φόρο 45%...

Οι έντονες αντιδράσεις από το ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Αριστεράς, αλλά και από βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, ανάγκασαν την κυβέρνηση...

Οι έντονες αντιδράσεις από το ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Αριστεράς, αλλά και από βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, ανάγκασαν την κυβέρνηση να κάνει στροφή 180 μοιρών και να πάρει πίσω την πρόταση για φορολογικό συντελεστή 45% στα εισοδήματα πάνω από 26.000 ευρώ.
Νωρίτερα, ο πρωθυπουργός κάλεσε εκτάκτως στο Μέγαρο Μαξίμου τον υφυπουργό Οικονομικών, Γιώργο Μαυραγάνη, αφού ο Γιάννης Στουρνάρας βρίσκεται στις Βρυξέλλες για την συνεδρίαση του Eurogroup, προκειμένου να αναζητηθούν εναλλακτικές προτάσεις.
Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι δόθηκε κατεύθυνση να αποσυρθεί το σενάριο για φορολόγηση με 45% για εισοδήματα πάνω από 26.000 ευρώ, που είχαν δει το φως της δημοσιότητας, ενώ η πρόταση που εξετάζει το Υπουργείο Οικονομικών επανέρχεται η παλιά ρύθμιση που αφορά στο φόρο 45% για εισοδήματα άνω των 47.000 ευρώ.
Τα νέα σχέδια για το φορολογικό αναμένεται να εξετάσει η διακομματική επιτροπή που συνεδριάζει την Τετάρτη στο υπουργείο Οικονομικών. Ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, θα συναντηθεί με τους εκπροσώπους των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση, προκειμένου να υπάρξει συμφωνία για το επίμαχο νομοσχέδιο.
Πάντως, το αργότερο την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012 θα πρέπει να κατατεθεί στη Βουλή το νέο φορολογικό νομοσχέδιο, καθώς τότε εκπνέει η καταληκτική προθεσμία που έχει δώσει στην κυβέρνηση η τρόικα.

1 σχόλιο

  1. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ............ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΕΛΑΜΕ ΜΕ ΠΙΚΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση