GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ποιοι είναι οι 4 βουλευτές που κάνουν νέο κόμμα. Την Τετάρτη η πρώτη συνάντησή τους...

Από τον Γιάννη Δαίδαλο. ΜΟΝΟ στο Press-gr. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Press-gr, τέσσερις βουλευτές έχουν συμφωνήσει στ...

Από τον Γιάννη Δαίδαλο.
ΜΟΝΟ στο Press-gr.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Press-gr, τέσσερις βουλευτές έχουν συμφωνήσει στη δημιουργία νέου κόμματος. Πρόκειται για τους Κώστα Μαρκόπουλο και Γιάννη Κουράκο που αποχώρησαν από τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Οι άλλοι δύο είναι οι Νίκος Σταυρογιάννης και Γιώργος Κασαπίδης που διαγράφτηκαν από τη ΝΔ επειδή δεν ψήφισαν τα μέτρα και τον προϋπολογισμό. Και οι τέσσερις βουλευτές έχουν έτοιμες δηλώσεις με τις οποίες ανακοινώνουν τη συμφωνία τους για τη νέα κίνηση, στην οποία ρόλο επικεφαλής έχει ο Κ. Μαρκόπουλος. Οι τέσσερις βουλευτές, μαζί με άλλα στελέχη που είτε έφυγαν από τους ΑΝΕΛ είτε κινούνται στη κεντροδεξιά, θα έχουν και την πρώτη συνάντησή τους την ερχόμενη Τετάρτη.

20 σχόλια

  1. Τώρα αυτό το λές εσύ αποκάλυψη?? Και ηη κουτσή Μαρία το ξέρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για να συνεργαστούν με τον Σαμαρά μετά τις εκλογές!!!!!!!!!!?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νέο κόμμα , δορυφορικό της ΝΔ, για να μπορέσει να έχει πλειοψηφία σε περίπτωση νέων αναταράξεων από τα φορολογικά μέτρα.
    Δεν θα είναι ούτε φιλομνημονιακό, ούτε αντιμνημονιακό, ένα κόμμα τύπου Λοβέρδου.
    Κάτι ήξεραν κάποιοι για 9 κόμματα στη Βουλή. Τι παίζετε πίσω από τις πλάτες μας ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΜΕΣΑ Ο ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ, Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ; ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙ ΤΩΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΩΝ ΠΟΥ ΡΟΚΑΝΙΖΕΙ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ; Ή ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΜΙΑ ΠΟΛΥΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΩΝ 2 ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΨΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ;

    ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΛΠΑ, ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΞΟΡΓΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΕΝΙΣΧΥΘΟΥΝ- ΤΕΛΙΚΑ- ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ, ΠΑΛΙ,ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΑΣΩΘΕΙ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τελικά, εκεί στη ΝΔ και στο ΠΑΣΟΚ δεν έχουν κουκούτσι μυαλό. Προσπαθούν να διαλύσουν τους ΑΝΕΛ και στέλνουν έτσι ψηφοφόρους απευθείας στον Σύριζα και τη Χ.Α. Θέλουν να ψηφίσουν απλή αναλογική και τώρα θα διαλυθούν σε 10 κομμάτια, αφού ο καθένας θα θέλει να είναι αρχηγός ! Βλέπω να κατεβαίνουν καμιά 20αριά νέα κόμματα στις νέες εκλογές !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ Ή ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ; ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ Ή ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Λογοκρισία από Μαξίμου, ΣΚΑΪ και Σια

    Με δύο βίντεο που ανάρτησε στο You Tube, ο παραιτηθείς ανταποκριτής του καναλιού στις Βρυξέλλες, Θάνος Δημάδης καταγγέλλει παρέμβαση του Γιώργου Μουρούτη και του πρωθυπουργικού γραφείου για την αποσιώπηση του ρεπορτάζ του (το οποίο, βέβαια, επιβεβαιώθηκε

    Read more: http://www.newsbomb.gr/politikh/story/262103/logokrisia-apo-maximoy--skaΪ-kai-sia#ixzz2F3JZd317

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Του φυγε κι ο υπεύθυνος της νεολαίας...Την παραίτησή του υπέβαλε επίσης και ο Μπάμπης Αποσκίτης, πρόεδρος του Συντονιστικού Γραφείου Νεολαίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ο οποίος αφήνει αιχμές για τα πολιτικά τεκταινόμενα του κόμματος.

    Μετά τις αποχωρήσεις Μαρκόπουλου και Κουράκου από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, τρία ακόμα στελέχη υπέβαλαν την παραίτησή τους από το κόμμα του Πάνου Καμμένου, προκαλώντας τριγμούς στα θεμέλια του κόμματος.

    Πρώτος ο Βασίλης Καμηλαράκης, δικηγόρος και μέλος του Τομέα Δικαιοσύνης και άτυπο μέλος του Τομέα Ενέργειας, Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, παραιτήθηκε αφήνοντας μία επιστολή φωτιά....

    Το τρίτο ισχυρό χτύπημα ήρθε με την παραίτηση του μέλους της Διοικούσας Επιτροπής και Γραμματέα Οργανωτικού των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Χρήστου Λύτρα, ο οποίος αναφέρει στα αίτια αποχώρησής του ότι «ο αγώνας μας λερώθηκε».
    ___________________________________
    Που θα πάει αυτή η ιστορία ρε Πάνο;
    Κάθε ώρα παραιτείται κι ένας!
    Παραιτήθηκε και η υποψήφια στη Μαγνησία
    Παραιτήθηκε κι η υποψήφια του Νομού Μαγνησίας... λόγω Τσίπρα εννοείται,
    η Μπέττυ Γιάννα, με επιθέσεις μάλιστα εναντίον του Αλέξη Τσίπρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φυσικά και δεν μπορούν να γυρίσουν στη ΝΔ. Θα τους φάνε οι "νομιμόφρονες', ειδικά εκείνοι που θέλουν υπουργεία ! Και τι να κάνουν στη ΝΔ, που - με το νέο φορολογικό- και τις μεγάλες παρακρατήσεις από τη κατάργηση του αφορολόγητου στα παιδιά,κινδυνεύει να πέσει κάτω από τη Χρυσή Αυγή και τον Καμμένο ; Πόσοι θα εκλεγούν βουλευτές από τους 125 ; Το 1/3 ; Ας ψηφιστεί το φορολογικό με τη κατάργηση του αφορολογήτου για παιδιά και να δούμε πόσοι μισθωτοί και συνταξιούχοι, από Γενάρη, θα μείνουν στη Νέα Δημοκρατία. Κομμένα και τα δώρα Πάσχα και αδείας, κομμένα και τα επιδόματα, σε λίγο η ΝΔ θα μοιάζει με το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ, στο να γίνουν ΛΑΟΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ακριβώς !!!!
    ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΑΙ Η ΝΔ...
    ΣΑΜΑΡΙΚΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΣΤΟ ΧΑΡΒΑΝΤ !!!!

    ΓΑΠ , ΣΑΜΑΡΑΣ , ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ , ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΙΚΟΝ ΣΥΡΙΖΑ... , ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΛΙΘΩΜΑ ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΗΓΑ ,

    ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το δημοσκοπικό ποσοστό της Χρυσής Αυγής είναι εικονικό,γιατί πολλοί που σκοπεύουν να την ψηφίσουν ( λόγω των νέων φορολογικών μέτρων και των νέων μειώσεων σε μισθούς,συντάξεις, επιδόματα, φάρμακα, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη ) δεν το ανακοινώνουν σε τηλεφωνικές δημοσκοπήσεις !
    Ουσιαστικά με τη νέα χρονιά, αν εφαρμοστεί αυτό το νομοσχέδιο του κ.Στουρνάρα και του κ. Βρούτση, η ΝΔ θα πέσει κάτω από τη Χ. Α ( και δημοσκοπικά ), το ΠΑΣΟΚ θα κινηθεί μαζί με τη ΔΗΜΑΡ κάτω από 3%, και ακόμα και οι ΑΝΕΛ θα έχουν νέα αύξηση του ποσοστού τους, από δυσαρεστημένους ψηφοφόρους, που δεν θέλουν να ψηφίσουν Σύριζα ή Χ.Α. Τα όποια υβριδικά-γενόσημα κόμματα δημιουργηθούν είτε μνημονιακό είτε αντιμνημονιακό προσωπείο κι αν έχουν ( πχ Λοβέρδου ή Μαρκόπουλου ) δεν θα έχουν απήχηση μεγαλύτερη του 2% !
    Με απλά λόγια, όσοι οι Βουλευτές της ΝΔ παραμένουν απαθείς στις μεθοδεύσεις του Στουρνάρα και του Βρούτση, σχετικά με το φλέγον ζήτημα των παιδιών, του αφορολόγητου που είχαν και των φοροαπαλλαγών που σχετίζονται με τα παιδιά και των επιδομάτων τους που δεν καλύπτουν τη τεράστια αύξηση των φόρων και των αναγκών τους ( δηλαδή, φροντιστήρια, ιατραφαρμακευτική περίθαλψη - πχ τα επιδόματα αντί κάθε δίμηνο θα δίνονται κάθε 6μηνο, )και των παρακρατήσεων σε μισθούς και συντάξεις, κινδυνεύουν να μην εκλεγούν στις επόμενες εκλογές, αφού η ΝΔ , ως δεύτερο ή τρίτο κόμμα, θα εκλέξει περίπου 30-40 βουλευτές σε όλη την Ελλάδα ! Είναι κρίσιμο το 1.000.000 ψηφοφόροι, Τρίτεκνοι και Πολύτεκνοι και τα παιδιά τους, τους οποίους έβαλε στο μάτι το επιτελείο του Στουρνάρα και του Βρούτση, χώρια οι μεγάλες επιπτώσεις στο δημογραφικό της χώρας. Για πρώτη φορά θέτονται αντικίνητρα ακόμα και για 1 παιδί, ενώ - λογικά- αυτά τα μέτρα θα καταπέσουν στα Συνταγματικά και Διοικητικά Δικαστήρια της χώρας, όπως έγινε με το χαράτσι.
    Το χειρότερο είναι το εξής : Έχουν προετοιμαστεί στη κυβέρνηση για τις σεισμικές αντιδράσεις στο εκλογικό τους σώμα, όταν μπει ο Γενάρης και δει ο κόσμος τους μισθούς, τις συντάξεις και τα επιδόματα πετσοκομμένα ; Έχουν προετοιμαστεί για μαζική κήρυξη στάσης πληρωμής φόρων των πολιτών, λόγω αδυναμίας πληρωμής τους από τις συνεχείς μειώσεις σε μισθούς- συντάξεις- επιδόματα και τον ταυτόχρονο πολλαπλασιασμός φόρων σε εισοδήματα, ακίνητα, χαράτσια κλπ ; Η ακολουθούμενη πολιτική, με μαθηματική ακρίβεια, θα εκτοξεύσει τα ποσοστά Σύριζα, Χρ. Αυγής και Ανεξάρτητων Ελλήνων στα ύψη. Και αυτό θα φανεί τον Γενάρη, ξεκάθαρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ME THN ANODO POY EXEI H XRYSH AYGH, POLLOI APO AYTOYS POY SHMERA BRIZOYN TON TSIPRA KAI TON KAMMENO THA EYXONTAI SE LIGO NA ANEBOYN AYTOI EKLOGIKA, NA MHN PO OTI THA TREKSOYN KAI NA TOYS PSHFISOYN, GIA NA BGEI PROTO KOMMA H XRYSH AYGH.
    GI' AYTO, ANTI NA BRIZOYN TON SYRIZA KAI TOYS ANEL, AS PANE NA PIESOYN TON SAMARA, TO BENIZELO, TO KOYBELH NA ALLAKSOYN TO FOROLOGIKO, NA MH KATARGHSOYN TO AFOROLOGHTO GIA TA PAIDIA, NA MH KOPSOYN DORA KAI EPIDOMATA GIA TA PAIDIA, GIATI H X.A THA EINAI MEXRI THN ANOIKSH PROTO KOMMA SE DYNAMH !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
    Συριζα και χουντα ειναι μαζι τωρα!

    Ερχονται οι Εισαγγελείς

    Συλλαμβάνονται οι εκβιαστές
    Οι περισσότεροι εκπαιδευτικοί έχουν ήδη καταθέσει τον φάκελό τους
    Νέα σελίδα φαίνεται να γυρίζει ένα κομβικής σημασίας κομμάτι της ελληνικής εκπαίδευσης. Μετά περίπου τέσσερις δεκαετίες, αρχίζει η αξιολόγηση στα Πρότυπα-Πειραματικά Σχολεία (ΠΠΣ). Παρότι οι εκπαιδευτικές ομοσπονδίες αντιδρούν στη διαδικασία που ορίζει ο νόμος, η πλειονότητα των εκπαιδευτικών στα ΠΠΣ έχουν καταθέσει φάκελο για την αξιολόγησή τους.

    Ελένη Δανίλη η εκβιάστρια γονέων τους ζητάει χρήματα
    Παπατσίμπα Λαμπρινή εκβιάζει λεφτά λεφτά
    Αντωνίου Δημήτριος ψάξτε τα τηλέφωνά του την περιουσία ου
    Τσαουσίδου Μιχαλοπούλου Σάγια χουντικιά συριζα
    Συριζα και χουντα ειναι μαζι τωρα!

    Ομως, το μεταρρυθμιστικό εγχείρημα, τις βάσεις του οποίου έθεσε ο νόμος 3966 του 2011, σε άλλα σημεία καθυστερεί. Ενδεικτικά, δεν έχει προχωρήσει η διαδικασία διενέργειας εξετάσεων για την εισαγωγή στα Πρότυπα-Πειραματικά Λύκεια.

    Για το θέμα γονείς ζητούν οι απόφοιτοι Πρότυπων-Πειραματικών Γυμνασίων να εισαχθούν αυτόματα, και χωρίς εξετάσεις, στα αντίστοιχα Λύκεια. Κάτι που αντιβαίνει στη βασική αρχή της αριστείας των σχολείων αυτών. «Θέλουν τα παιδιά τους να έχουν το ελευθέρας σε ένα σχολείο αριστείας» λένε όσοι ζητούν από το υπ. Παιδείας να προχωρήσει τη διαδικασία.
    Ελένη Δανίλη η εκβιάστρια γονέων τους ζητάει χρήματα
    Παπατσίμπα Λαμπρινή εκβιάζει λεφτά λεφτά
    Αντωνίου Δημήτριος ψάξτε τα τηλέφωνά του την περιουσία ου
    Τσαουσίδου Μιχαλοπούλου Σάγια χουντικιά συριζα
    Συριζα και χουντα ειναι μαζι τωρα!
    Ιωάννης Κουμέντος εκβίαζε απο το παλιο ΠΑΣΟΚ μαιμου πτυχια εχει...

    Ειδικότερα, όπως αναφέρει η Καθημερινή, με βάση το νέο καθεστώς, στα ΠΠΣ ακολουθούν το προβλεπόμενο για όλα τα σχολεία πρόγραμμα σπουδών. Ομως, έχουν μεγαλύτερη ελευθερία σε ζητήματα του προγράμματος. Ετσι, μπορούν, μεταξύ των άλλων, να εμπλουτίζουν το πρόγραμμα, να δοκιμάζουν τη χρήση καινοτόμου εκπαιδευτικού υλικού, να εφαρμόζουν εναλλακτικές μεθόδους διδασκαλίας, να οργανώνουν ομίλους εκτός διδακτικού προγράμματος, που ικανοποιούν τα ενδιαφέροντα των μαθητών σε γνωστικούς τομείς (π.χ. μαθηματικά, φυσική, γλώσσα, λογοτεχνία) και σε άλλα πεδία (τέχνες, αθλητισμός). Κάθε σχολείο μπορεί, επίσης, να αυξήσει τις διδακτικές ώρες για τους ενδιαφερόμενους μαθητές με τη σύμφωνη γνώμη των γονέων.

    Βασικό στοιχείο της ιδέας της αριστείας, που οφείλουν να υπηρετούν τα ΠΠΣ, είναι η αξιολόγηση και το υψηλό επίπεδο μαθητών και εκπαιδευτικών στα σχολεία. Ως προς το πρώτο και παρά τη μεγάλη καθυστέρηση (η διαδικασία έπρεπε να ξεκινήσει το 2011-12) από τις επόμενες ημέρες αρχίζει η αξιολόγηση των εκπαιδευτικών, με τους σχολικούς συμβούλους να αναλαμβάνουν δράση.

    Ελένη Δανίλη ζητάει χρήματα η εκβιάστρια γονέων τους Π.Π.Σ.Π.Α. Σκουφα 43-45 Κολωνακι
    Παπατσίμπα Λαμπρινή λεφτά λεφτά εκβιάζει
    Αντωνίου Δημήτριος ψάξτε τα τηλέφωνά του την περιουσία του
    Τσαουσίδου Μιχαλοπούλου Σάγια χουντικιά συριζα

    Ιωάννης Κουμέντος εκβίαζε απο το παλιο ΠΑΣΟΚ μαιμου πτυχια εχει... μενει περιφερειακη εκπαιδευση διευθυνση Αττικης Τσοχα 15-17

    Συλλαμβανοντα συντομα

    Γονεις Δημοκρατες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 16 Δεκ 2012 4:39:00 μ.μ.

    Η επιστροφή ενός δόκτορα που "καταγγέλει" ανώνυμα επώνυμους ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η ΕΛΛΆΔΑ ΓΈΜΙΣΕ ΑΠΌ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΗΚΗΣ....

    ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΊΓΟ ΔΙΆΣΤΗΜΑ ΘΑ ΈΛΘΕΙ Ο ΕΥΠΡΩΠΑΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ, Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΉ ΑΣΤΥΝΟΜΊΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΊΝΟΥΝ ΜΟΝΌ ΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΕ ΚΆΤΙ ΔΙΟΡΙΖΌΜΕΝΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΎΝ ΤΗΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΔΑΝΙΣΤΩΝ ΜΑΣ/// ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΚΆΝΟΥΝ ΓΡΉΓΟΡΑ/// ΚΑΙ ΟΙ 300 ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΙΣΤΟΙ, ΠΛΥΝΤΉΡΙΑ ΜΑΎΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ !!!!!!

    {{ΈΤΣΙ ΚΑΙ ΟΙ 300 ΠΟΥ ΘΑ ΠΆΡΟΥΝ ΔΡΌΜΟ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΊΝΟΥΝ ΣΕ ΔΙΑΛΗΛΟΣΕΙΣ ΩΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΈΝΟΙ....ΟΙ ΚΟΡΕΣ ΜΕ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΠΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΖΕΙΝ.}}.

    ΤΙ ΛΈΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ!!!! ΑΠΌ ΚΌΜΜΑΤΑ ΈΧΕΙ ΑΝΆΓΚΗ Η ΕΛΛΆΔΑ; ΔΥΟ ΚΌΜΜΑΤΑ ΈΧΟΥΝ ΜΕΊΝΕΙ Η ΘΑ ΜΕΊΝΟΥΝ, ΣΥ.ΡΙΖ.Α ----ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ , ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟΝ ΦΟΥΧΤΕΛΑΚΗ--- Η ΕΥΓΕΥΝΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΕΝΝΕΑ ---ΚΑΙ Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΝΑ ΥΠΟΓΡΆΦΕΙ ΠΡΆΞΕΙ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΎ ΠΕΡΙΕΧΟΜΈΝΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΊ ΟΛΟ ΤΟ ΣΎΣΤΗΜΑ...

    ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΙ ΘΑ ΠΕΊΤΕ ΣΤΟΝ ΚΌΣΜΟ;;; ΑΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΑΙΜΟΥ >ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΗΛΕΚΡΟΝΙΚΑ ΜΈΣΑ ΜΑΎΡΟ ΒΑΖΕΙΣ , ΆΣΠΡΟ ΒΓΑΊΝΕΙ < ΤΥΦΛΑ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΜΠΕΟΣ ...

    ΟΛΑ ΣΤΗΜΈΝΑ ΕΙΝΑΙ ΡΕΕΕΕΕ.. ΒΑΡΆΤΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΎ ΤΟΥ ΒΛΈΠΕΤΕ.. ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΆΝΤΗΣ {ΑΠΌ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΊΖΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ} ΑΠΌ ΌΠΟΙΟ ΧΏΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΈΣΕΙ ΝΕΚΡΟΣ ΘΑ ΓΊΝΕΙ ΚΌΛΑΣΗ...ΝΑ ΛΕΓΕΤΕ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΣΑΡΑΜΑΒΕΝΙΖΕΛΟΤΣΙΠΟΣΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΩΧ ΩΧ ΩΧ ...ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΛΕΜΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ότι και να κάνουν θα τους πάρει το ποτάμι τέρμα τα δίφραγκα θα τους πολεμήσουμε μέχρι τέλους, δεν έμεινε ποια κάτι να χάσουμε, λίγα κοπρόσκυλα ακόμα έμειναν μετά αυτή την κίνηση θα ξεχωρίσει η ψείρα απ΄ το σιτάρι, πίστεψε ποτέ κανείς σας ότι ό Μανώλης και ο Μαρκόπουλος πως είναι ανεξάρτητοι έλληνες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Θα μπούν στον κόπο να φτιάξουν κόμμα για γυρίσουν στην ΝΔ μετά τις εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καλά ας μή νομίζουν μερικοί οτι θα ενισχυθεί ο ΣΥΡΙΖΑ απο αυτή την ιστορία. Ηδη ο Τσίπρας έχει ισχυρή εσωκομματική αντιπολίτευση καθώς πραγματοποιεί μιά πιο "κεντρώα" στροφή σταδιακά κάτι που δυσαρεστεί τους διάφορους Λαφαζάνηδες και λοιπούς γενειοφόρους άπλυτους και γκόμενες με ταγάρια. Οι ακροαριστερες συνιστώσες περιθωριοποιούνται και θα εξέλθουν απο εκεί πιθανόν για να ενωθούν με λοιπά σκουπίδια τύπου ΑΝΤΑΡΣΥΑ και Αλαβάνου. Το κακό για το ΣΥΡΙΖΑ είναι οτι μέσα εκει θα εδραιωθούν διάφορα μπάζα που μαζευτηκαν απο το παλιό ΠΑΣΟΚ. Αν χάσει ο Τσίπρας τον έλεγχο θα δούμε ενα ΣΥΡΙΖΑ να ξεφουσκώνει σαν μπαλόνι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Άλλαξαν τα πράγματα, άλλαξα κι εγώ..

    Δεν πείνασα (ακόμη) από την κρίση, δεν έμεινα (ακόμη) άστεγος από την κρίση, δε φυλακίστηκα (ακόμη) λόγω της κρίσης, δε σκέφτηκα ούτε για μια στιγμή ν’ αυτοκτονήσω από απόγνωση λόγω της κρίσης κι ούτε έχω σκοπό να τους κάνω τη χάρη.

    Φυσικά, έχω χάσει ελπίδες, όνειρα κι ελευθερία. Κυρίως έχασα μέρος από τον ύπνο μου. Φυσικά και με κυνηγάνε τράπεζες βγάζοντας διαταγές πληρωμών. Φυσικά τα βγάζω πέρα με λίγα, αλλά ευτυχώς έτσι είχα συνηθίσει. Παρ’ όλα αυτά, υπάρχει κάτι που έχασα και μου στοιχίζει. Έχασα την ικανότητά μου να συγχωρώ τους ηλίθιους. Αποφάσισα να αδιαφορώ για τα βάσανα ανθρώπων που ψήφισαν Νέα Δημοκρατία και δηλώνουν μέχρι και σήμερα ότι στις επόμενες εκλογές πάλι Νέα Δημοκρατία θα ψηφίσουν.

    Κρίνω πλέον. Και παλιότερα έκρινα, αλλά έβρισκα κι ένα κάρο άλλοθι για να μη θεωρώ ως εχθρούς...
    κάποιους ανθρώπους. Τώρα πλέον θεωρώ εχθρό αυτόν που λέει «είναι ντροπή να θέλετε να υποχρεώσετε τον Γιώργο Παπανδρέου να καταθέσει στη Βουλή». Τώρα πλέον εξοργίζομαι με αυτούς που προχωράνε με συμψηφισμούς, λέγοντας «Ο Γιώργος σας πειράζει που στέλνει υπόμνημα, ενώ αν ήταν ο Κωστάκης μια χαρά θα βολευόσασταν». Τον κοιτάς κι αναρωτιέσαι, τι άλλο πρέπει να πάθει για να σταματήσει να είναι τόσο μαλάκας;

    Στερήθηκα τη χαρά να μπορώ να νοιάζομαι για τους ανθρώπους δίχως να με ενδιαφέρει τι πιστεύουν. Πλέον με ενδιαφέρει. Δε μπορώ να συμπαρασταθώ σε κανέναν που όταν ακούει να κατηγορούν την κυβέρνηση, σχολιάζει «γιατί ρε, ο Τσίπρας καλύτερα θα τα έκανε;». Είναι αδύνατον για τον κάθε μικρόμυαλο να αντιληφθεί ότι δεν είσαι σαν τα μούτρα του. Ότι επειδή εκείνος είναι ένας μαλάκας κολλημένος δεξιός ή ένας μουσειακός πρασινοφρουρός δε σημαίνει ότι κι εσύ είσαι είτε με τον Καραμανλή, είτε με τον Τσίπρα. Δεν φτάνει μέχρι εκεί το μυαλό του.

    Δεν αντέχω τους ανθρώπους που ακούνε τον Σαμαρά να δηλώνει ότι φαίνεται φως στο τούνελ και τον πιστεύουν. Δε γίνεται να τους συμπαθήσω ή να τους έχω φίλους. Πρέπει να προστατέψω το μυαλό μου. Πρέπει να προστατέψω κι αυτόν κι εμένα από την οργή μου.

    Τον πληρωμένο απλώς τον προσπερνάς. Αυτός με 100 ευρώ θα σου πει ή θα γράψει ό,τι θες. Επαγγελματίας σκουπίδι είναι. Εκείνον όμως που τραβάει τα χίλια βάσανα και σου λέει «το παλεύει ο Σαμαράς» ή «Ο Βενιζέλος φταίει μωρέ;», δε μπορώ να τον αντέξω. Παλιότερα είχα υπομονή. Τώρα δεν έχω.

    ΚΑΡΤΕΣΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  20. Δεν έχω υπομονή με αυτούς που βρίζουν τους δημόσιους υπαλλήλους επειδή «όλοι μπήκαν με βύσμα», αλλά τους έτρεξαν τα σάλια μόλις άκουσαν ότι στη θέση αυτών που θα φύγουν, θα μπουν καινούριοι. Και δεν τους γουστάρω, γιατί αυτούς τους ίδιους αν τους πεις ότι στο άρθρο 63 του κανονισμού της Βουλής γράφει πως: «Aν βουλευτής απουσιάσει αδικαιολόγητα σε περισσότερες από πέντε συνεδριάσεις το μήνα, κρατείται υποχρεωτικά, για κάθε απουσία, το ένα τριακοστό της μηνιαίας αποζημίωσής του» κι ότι αυτή είναι η μεγαλύτερη απόδειξη για το ποιοι είναι οι χαραμοφάηδες, δε λένε κουβέντα.

    Δε μιλάνε, επειδή είναι τσάτσοι κάποιου βουλευτή κι ελπίζουν κάπου να τους χώσει. Σε μια θεσούλα. Τους το υποσχέθηκε. Κι αυτοί τον πιστεύουν. Τον στηρίζουν. Λένε τα καλύτερα. Θα τον ξαναψηφίσουν. Κι ας τους γάμησε τη ζωή. Δεν πειράζουν οι χαμένες ζωές των άλλων. Αρκεί που ο βουλευτής τους, υποσχέθηκε ότι τώρα θα τους βολέψει.

    Δεν τους γουστάρω τους παρτάκηδες. Δεν τους πάω αυτούς που τις απώλειες των άλλων τις θεωρούν δικαιολογημένες επειδή «καλά να πάθουν που δεν ήταν νοικοκυραίοι», αλλά τις δικές τους απώλειες τις θεωρούν απαράδεκτες και ζητάνε την κεφαλή επί πίνακι «των αναρχοαριστερών που έκαψαν το κέντρο της Αθήνας». Πόση μαλακία ν’ αντέξεις πια; Πόσες φορές να υπομένεις ν’ ακούσεις ότι «εδώ που φτάσαμε φταίει η Αριστερά»;

    Δεν τους λυπάμαι, δεν τους γουστάρω, δεν θέλω ούτε να τους βλέπω, ούτε να τους ακούω. Δε μ’ ενδιαφέρουν. Καλός ο ουμανισμός, αλλά όχι σε τέτοιες κοινωνίες και σε τέτοιες καταστάσεις. Όποιος έχει διαφορετική άποψη από αυτή που επιβάλει το Σύστημα, τον βαφτίζουν ένοχο, ανθέλληνα, μπαχαλάκια και όποια άλλη μαλακία τους κατέβει στο άδειο τους κεφάλι.

    Καθόλου δε με τρομάζουν οι εκφοβισμοί για κοινωνικές αναταραχές και εμφυλιοπολεμικό κλίμα. Χίλιες φορές να γίνει έτσι για να τελειώνουμε. Αυτοί που υποστηρίζουν με τόσο σθένος και «ιδεολογική σταθερότητα» τα κόμματα της συγκυβέρνησης, είναι οι ίδιοι που τα στήριζαν τόσα χρόνια και φτάσαμε στο γκρεμό. Ο γκρεμός είναι ο μονόδρομός τους και ψηφοφόροι του γκρεμού οι δεξιοί πάση θυσία.

    Απ’ όλα όσα έχασα, αυτό με πείραξε περισσότερο. Ότι μέσα μου γεννήθηκε το μίσος.

    ΚΑΡΤΕΣΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση