GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έγραψαν νουβέλα σε μόλις... 5 ώρες και 35 λεπτά!

Στις 10:20 το πρωί του περασμένου Σαββάτου ξεκίνησε η συγγραφή, στο Πανεπιστήμιο του Βουκουρεστίου με τους τέσσερις κύριους αφηγητές, συγ...

Στις 10:20 το πρωί του περασμένου Σαββάτου ξεκίνησε η συγγραφή, στο Πανεπιστήμιο του Βουκουρεστίου με τους τέσσερις κύριους αφηγητές, συγγραφείς Γκάμπριελ Ντεσούμπλ, Φλορίν Ιάρου, Ράζβαν Τούπα και Μάριους Τσίβου να καταστρώνουν το σχέδιο και να βρίσκουν τον τίτλο του έργου: «Santa Claus & Co. Η πιο γρήγορη νουβέλα στον κόσμο».
Ο εκδοτικός οίκος «Art Publishing House» που θα δημοσιεύσει τη νουβέλα των 288 σελίδων διεκδικεί μία θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες με το επίτευγμα που δεν έχει προηγούμενο και ζήτησε η αξιολόγηση και η επικύρωσή του να γίνει την παραμονή των Χριστουγέννων. Εκπρόσωποι των Ρεκόρ Γκίνες ανακοίνωσαν ότι για το σκοπό αυτό θα δημιουργηθεί ειδική κατηγορία.
«Το εγχείρημα σίγουρα θα μείνει στην ιστορία. Εργαστήκαμε με ενθουσιασμό, με ομαδικό πνεύμα και βάλαμε στην άκρη το εγώ για λίγες ώρες» υπογράμμισε ο Φλορίν Ιάρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση