GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Και όμως ο 56χρονος Ισπανός που χάθηκε στην Σκιάθο ζει... στο Βέλγιο

Από το e-volos.gr ΣΥΜΦΩΝΑ με σήμα της Ιντερπολ στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας, από την οποία ζητάει να παύσει τις έρευνες εντοπισ...

Από το e-volos.gr

ΣΥΜΦΩΝΑ με σήμα της Ιντερπολ στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας, από την οποία ζητάει να παύσει τις έρευνες εντοπισμού - ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ότι η ΕΡΤ τον είχε εντοπίσει νεκρό στη Σκιάθο
Σώος και αβλαβής εντοπίστηκε πριν λίγα 24ωρα στο Βέλγιο, ο 56χρονος Ισπανός τουρίστας, ο οποίος αγνοούνταν από τις 22 Αυγούστου, καθώς εξαφανίστηκε από την περιοχή Αγ. Παρασκευή της Σκιάθου, όπου βρίσκονταν για διακοπές με την σύζυγό του.
Η είδηση έγινε γνωστή από σήμα της Ιντερπολ προς την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας, από την οποία ζητάει να παύσει τις έρευνες εντοπισμού του 56χρονου, χωρίς περαιτέρω λεπτομέρειες, πέραν του γεγονότος ότι είναι ζωντανός. Οι αξιωματικοί της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας ενημέρωσαν άμεσα τους συγγενείς του, οι οποίοι αγνοούσαν την ευχάριστη εξέλιξη.
Αξίζει να σημειωθεί ότι για τον εντοπισμό του 56χρονου είχε στηθεί γιγάντια επιχείρηση από τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., με την συνδρομή ανδρών της ΕΜΑΚ, του Λιμενικού Σώματος και φυσικά των κατοίκων του νησιού του Παπαδιαμάντη, οι οποίοι έψαχναν νυχθημερόν για πολλά 24ωρα.
Ήταν τόση μάλιστα η παραφιλολογία που είχε ακολούθησει την εξαφάνιση του 56χρονου, που η διασπορά ψευδών ειδήσεων από τους επιτήδειους της δημοσιογραφίας έδωσε και πήρε, εκθέτοντας μάλιστα κάποια στιγμή ακόμα και την ίδια ΕΡΤ, η οποία είχε «βρει» τον 56χρονο Ισπανό στην Σκιάθο και μάλιστα νεκρό!
Ήταν ένα δημοσίευμα που έφερε την υπογραφή κάποιου συντάκτη της ΕΡΤ με το όνομα Δημήτρης Πελεκούδας και τίτλο "Βόλος: Βρέθηκε νεκρός ο Ισπανός στη Σκιάθο", ενώ την διασπορά της ψευδούς είδησης είχε ξεκινήσει η εφημερίδα "Η Θεσσαλία" με ανάλογο δημοσίευμά της.
Βέβαια, την απορία για το αν τα κείμενα των δύο ειδήσεων επιμελήθηκε και στα δύο Μέσα Ενημέρωσης, στην δημόσια ΕΡΤ και στην ιδιωτική εφημερίδα "Η ΘΕΣΣΑΛΙΑ", ο ίδιος συντάκτης, δηλαδή ο Δημήτρης Πελεκούδας, δεν θα μας την έλυσε ποτέ και κανένας, αφού ο εν λόγω συντάκτης, ο οποίος τυγχάνει και πρώην πρόεδρος της Ένωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδας και Ευβοίας, αν και γράφει ενυπόγραφα, τόσο στην ΕΡΤ, όσο και στην εφημερίδα "Η ΘΕΣΣΑΛΙΑ", το εν λόγω δημοσίευμα της εφημέριδας ήταν ανυπόγραφο (διαβάστε το σχετικό μας ρεπορτάζ ...ΕΔΩ).
Σε κάθε περίπτωση, ο άνθρωπος και όμως... ΖΕΙ...!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση