GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΟΚ: Άνεργη έπεσε από τον 5ο όροφο [το μάθατε κ. Σαμαρά;]

Από το μπαλκόνι του σπιτιού της στον πέμπτο όροφο πήδηξε χθες το βράδυ μια 40χρονη γυναίκα στα Άνω Ιλίσια, βάζοντας τραγικό τέλος στη ζωή...

thumbnail 300x176 ΣΟΚ: Άνεργη έπεσε από τον 5ο όροφο [το μάθατε κ. Σαμαρά;]Από το μπαλκόνι του σπιτιού της στον πέμπτο όροφο πήδηξε χθες το βράδυ μια 40χρονη γυναίκα στα Άνω Ιλίσια, βάζοντας τραγικό τέλος στη ζωή της.
Η άτυχη γυναίκα, η οποία διέμενε μόνη της στο διαμέρισμα επί της οδού Γρ. Αυξεντίου 122, στα άνω Ιλίσια, οδηγήθηκε στην αυτοκτονία μετά από ένα χρόνο ανεργίας.

2 σχόλια

  1. ΚΑΙ ΕΣΥ΄ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕΣ ΝΑ ΤΟ ΜΑΖΕΨΕΙΣ

    ΚΟΡΑΚΙ..... ?

    και να καθαρίσεις ΑΛΗΤΑΡΑ τυμβωρύχε
    σκουλίκι Χ.Αηδίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νεκρός 60χρονος μοτοσικλετιστής στη Μεσσήνη.

    Tην υπόθεση διερευνά η Τροχαία Καλαμάτας Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στη Μεσσηνία και συγκεκριμένα στον καινούργιο...δρόμο Θουρία-Μεσσήνη που φτάνει ως τον κόμβο του αεροδρομίου της Καλαμάτας. Το μοιραίο δυστύχημα συνέβη όταν μηχανή συγκρούστηκε με αυτοκίνητο, χωρίς ακόμα να έχουν διευκρινιστεί οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η σύγκρουση.
    Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι νεκρός ανασύρθηκε ο 60χρονος οδηγός της μηχανής.
    Η Τροχαία Καλαμάτας διερευνά την υπόθεση.
    στις 1:30 μ.μ.


    ...δεν το συζητάμε, ο Σαμαρας φταίει

    ΥΠΟΓΡΑΦΗ.
    Το Μόνιμο ζώοοοοοοοοοο
    στα σχόλια -θέματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση