GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

6 Δεκεμβρίου 2008: Δεν ξεχνώ τον Ευριπίδη Στυλιανίδη

Στις 6 Δεκεμβρίου του 2008, τέσσερα χρόνια πριν, ένας αστυνομικός δολοφόνησε ένα 15χρονο παιδί στα Εξάρχεια, στην Αθήνα. Ο τότε υπουργός...

Στις 6 Δεκεμβρίου του 2008, τέσσερα χρόνια πριν, ένας αστυνομικός δολοφόνησε ένα 15χρονο παιδί στα Εξάρχεια, στην Αθήνα.
Ο τότε υπουργός Παιδείας Ευριπίδης Στυλιανίδης θα περάσει εκείνο το βράδυ του στα μπουζούκια και την επομένη δεν θα παραλείψει να επισκεφθεί το ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει τον Πανθρακικό, ομάδα της εκλογικής του περιφέρειας, να αγωνίζεται με την ΑΕΚ.
Ο άνθρωπος αυτός είναι σήμερα μεγαλοστέλεχος της Νέας Δημοκρατίας και υπουργός Εσωτερικών, πάντα με την ψήφο των Ελλήνων πολιτών.



parapolitiki.com

1 σχόλιο

  1. Δεν ξεχνώ τους κουκουλοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ και των υπολοίπων αριστερών εξωκοινοβουλευτικών δυνάμεων που στο όνομα της "αντίστασης στο κατεστημένο" κάψανε ζωντανούς αθώους εργαζομένους συνανθρώπους μας και λεηλάτησαν,έκαψαν και κατέστρεψαν με απάνθρωπη βαρβαρότητα περιουσίες αθώων βιοπαλαιστών.

    ΚΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση