GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απειλούν με "εξωση" 60.000 παιδιά και βρέφη!

Μπροστά στο ενδεχόμενο να βρεθούν εκτός των δημοτικών παιδικών σταθμών τα πάνω από 60.000 παιδιά που καθημερινά φιλοξενούνται σε αυτούς ,...

Μπροστά στο ενδεχόμενο να βρεθούν εκτός των δημοτικών παιδικών σταθμών τα πάνω από 60.000 παιδιά που καθημερινά φιλοξενούνται σε αυτούς , αντιμετωπίζουν οι οικογένειές τους. Η είδηση πως το...http://rizopoulospost.com/apeiloun-me-eksosi-paidia-kai-vrefh/#ixzz2FENYq32E

2 σχόλια

  1. Ότι και απ' τα δύο αν διαλέξετε από την ετοιμολογία της λέξης “κασιδιάρης”, είστε μέσα.

    1.(ερπετολογία) είδος σαύρας , το κροκοδειλάκι
    2.(μεταφορικά) ψωροπερήφανος

    Εχουμε να κάνουμε, δηλαδή, με ένα προϊόν 2 σε 1. Όπως αυτά τα σαμπουάν...

    Το συγκεκριμένο, όμως, δεν έχει barcode, ούτε αν τον γυρίσεις από κάτω θα βρεις τα συστατικά, όπως γίνεται σε όλα τα προϊόντα. Διότι οι “κασιδιάρηδες” της “Χρυσης Αυγής”, είναι προϊόντα μιας κατάστασης που το ίδιο το κράτος και οι πολιτικοί μας δημιούργησαν.

    Όταν ο κόσμος βρίσκεται σε ανέχεια, υπάρχουν πάντα κάποιες σαύρες που σέρνονται κάτω με την κοιλιά και προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τις καταστάσεις. Αυτό κάνουν οι νεοφασίστες και αυτό θα συνεχίσουν να κάνουν όπου και αν εμφανίζονται στην παγκόσμια ιστορία, εκμεταλλευόμενοι τον πόνο και την αμορφωσιά του λαού.

    Και προσέξτε η αμορφωσιά δεν έχει να κάνει με το σχολείο και τα πτυχία. Ξέρω πολλούς, τάχα καλλιεργημένους ανθρώπους, που το στενό μυαλό τους έμαθε να αποστηθίζει και έτσι έχουν χαρτιά από σχολεία και πανεπιστήμια που “αποδεικνύουν” το επίπεδο της μόρφωσής τους.

    Σκληρά λόγια; Ίσως. Η πραγματικότητα, όμως, είναι αυτή. Δεν είναι λίγος ο κόσμος που έχει παρασυρθεί και επιδοκιμάζει τις μεθόδους της “Χρυσής Αυγής”.

    Κάποιοι από αυτούς, πραγματικά θεωρούν ότι αυτός είναι ο τρόπος για να λειτουργήσουν τα. πράγματα. Είναι αυτοί που αναπολούν τη χούντα, άνθρωποι που τότε είχαν περάσει καλά και μετά από την πτώση του καθεστώτος στεγάστηκαν σε διάφορα κόμματα, μπαίνοντας σε “safe mode”, περιμένοντας το κατάλληλο “κλικ” για να ξυπνήσουν. Το βρήκαν και... ξετσουτσούνισαν.

    Είναι κάποιοι άλλοι, που περνάνε δύσκολα. Που έχασαν τις δουλειές τους, τα σπίτια τους και έχουν μέσα τους οργή. Οργή που μεταφράζεται σε κάποιες περιπτώσεις ακόμα και σε βία. Δεν πιστεύουν σε αυτά που πρεσβεύει η Χρυσή Αυτή, αλλά τους αρέσει που “κάποιος επιτέλους κάνει κάτι”. Και είναι οι ίδιοι που θα πουν: “Ρε σπάστε τους στο ξύλο τους πούστηδες τους πολιτικούς”. Μπορεί να το έχουμε πει όλοι μας αυτό κάποιες φορές.

    Υπάρχει και η τρίτη κατηγορία. Αυτή των ιδεολόγων Χρυσαυγιτών. Αυτή που είναι στο μικρότερο ποσοστό, αλλά συνάμα και η πιο επικίνδυνη κάστα. Έχουν θεωρίες για τη “Χρυσή Αυγή”, έχουν συνδέσει το κόμμα αυτό με την αρχαία Ελλάδα (!), θεωρούν ότι πίσω από αυτό το τάγμα βίας, υπάρχει ιδεολογία. Πούτσες μπλε, λέω εγώ, αλλά άντε να τους το εξηγήσεις.

    Η δύναμη επιρροής της “Χρυσής Αυγής” στην Ελληνική Κοινωνία, θα συνεχίσει να ανεβαίνει όσο οι Κυβερνώντες θα προσπαθούν να τελειώσουν οικονομικά την κοινωνία. Με μέτρα, περικοπές, ανεργία και ύφεση.

    Για μένα, λοιπόν, είναι συνένοχη η πολιτεία, το ίδιο το κράτος. Η “Χρυσή Αυγή” υπηρετεί το χάος. Όχι το κράτος. Θέλουμε κράτος ή χάος; Σίγουρα, πάντως, δεν θέλουμε ένα χαώδες κράτος, που υπάρχει αυτή τη στιγμή και που αποτελεί ευθύνη όσων έχουν κυβερνήσει αυτή τη χώρα.

    Αντί, λοιπόν, να ψάχνουμε άλλοθι, αντί για ρητορείες και παχιά λόγια, ας κάνουμε κάτι για τον κόσμο που υποφέρει και που σχεδόν μαθηματικά οδηγείται στο “διαίρει και βασίλευε” που είναι η τακτική της "Χρυσής Αυγής". Ας κάνουν επιτέλους κάτι οι πολιτικοί να προστατέψουν τον κόσμο, από αυτόν τον "ιό" που οι ίδιοι έριξαν στην κοινωνία.

    Το "εμβόλιο" λέγεται, δουλειές, μισθοί, ανάπτυξη, φάρμακα, νοσοκομεία, κοινωνικό κράτος. Να δείτε που αν αρχίσουν να λύνονται τα προβλήματα του κόσμου, ο κάθε... κασιδιάρης θα κάτσει στον πάγκο του. Μέχρι τότε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. OΛΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ,ΟΙΚΟΤΡΟΦΕΙΑ ,ΤΟ ΟΙΚΟΤΡΟΦΕΙΟ ΤΥΦΛΩΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ,ΟΛΑ ΤΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΤΑ ΞΕΠΑΤΩΝΟΥΝ ΤΑ ΑΜΕΑ ,ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΟΡΘΙΟ.ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΒΡΟΧΗ ΔΗΜΟΙ ,ΠΑΜΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΤΕ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΤΑ ΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση