GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βρετανία: Λογαριασμός κινητού τηλεφώνου 8.500 ευρώ!

Ο συνδρομητής διαμαρτυρήθηκε στην εταιρεία για το εξωφρενικό ποσό   Εγκεφαλικό επεισόδιο κόντεψε να πάθει ένας Βρετανός όταν άνοι...

Ο συνδρομητής διαμαρτυρήθηκε στην εταιρεία για το εξωφρενικό ποσό
 
Εγκεφαλικό επεισόδιο κόντεψε να πάθει ένας Βρετανός όταν άνοιξε τον φάκελο με τον λογαριασμό του κινητού του τηλεφώνου κι είδε το ποσό που πρέπει να πληρώσει για τη χρήση που έκανε για το μήνα Νοέμβριο: 8.476 ευρώ!
Ο διακοσμητής Κρις Ουίλσον αποτάθηκε άμεσα στην εταιρεία κινητής τηλεφωνίας, διαμαρτυρόμενος για το εξωφρενικό ποσό, το οποίο, όπως του είπαν, προέρχεται από «κατέβασμα» μιας τηλεοπτικής σειράς από το Διαδίκτυο.

«Οντως έκανα download σε ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα που διήρκεσε 43 λεπτά, αλλά και πάλι δεν δικαιολογείται. Μιλάμε για ένα, ούτως η άλλως, “φουσκωμένο” χρηματικό ποσό»,
είπε ο Ουίλσον, τονίζοντας ειρωνικά πως «αν είχα τόσα χρήματα να διαθέσω, θα προτιμούσα να πληρώσω αεροπορικό εισιτήριο και να πάω να το παρακολουθήσω δια ζώσης στα γυρίσματα της εκπομπής».
«Ο λογαριασμός του κ. Ουίλσον είναι τόσο μεγάλος επειδή ο συγκεκριμένος χρήστης έκανε εκτεταμένη χρήση του δικαιώματος downloading από το Ιντερνετ», ήταν η ανακοίνωση του εκπροσώπου της εταιρείας Orange, που επισημαίνει πως «του στείλαμε αναλυτικό λογαριασμό με όλες του τις κινήσεις ώστε να το διαπιστώσει κι ο ίδιος αυτό. Αλλωστε, είχε κάνει, τον περασμένο Απρίλιο, παρόμοιες κινήσεις “κατεβάσματος”, οπότε και πάλι ο λογαριασμός του ήταν υπέρογκος».
Η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας προέβη σε μια γενναιόδωρη μείωση του ποσού, αφαιρώντας 3.500 ευρώ, αλλά και πάλι τα 5.000 ευρώ είναι και πάλι, ένα υπέρογκο ποσό για την τσέπη ενός συνηθισμένου ανθρώπου.  
Σχόλια αναγνωστών (0)


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση