GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άναψε το 90ο δέντρο στον Λευκό Οίκο

Χιλιάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν μπροστά στον Λευκό Οίκο για να δουν τον Μπαράκ Ομπάμα και την οικογένειά του να ανάβει το «Εθνικό Χριστ...

Χιλιάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν μπροστά στον Λευκό Οίκο για να δουν τον Μπαράκ Ομπάμα και την οικογένειά του να ανάβει το «Εθνικό Χριστουγεννιάτικο Δέντρο».
Οικοδεσπότης της 90ής εκδήλωσης για το άναμμα του δέντρου από Αμερικανό πρόεδρο ήταν ο γνωστός από την τηλεοπτική σειρά «How I met your Mother» ηθοποιός Νιλ Πάτρικ Χάρις.
Η Μισέλ Ομπάμα διάβασε μαζί με τον πρωταγωνιστή του «Modern Family» Ρίκο Ροντρίγκες μια χριστουγεννιάτικη ιστορία.
Ο πρόεδρος Ομπάμα με τη σειρά του ευχήθηκε σε όλους τους Αμερικανούς χαρούμενες διακοπές, τονίζοντας πως τα Χριστούγεννα είναι ευκαιρία για περισυλλογή και ευχαριστίας προς τον Θεό, ειδικά αν λάβει κανείς υπόψιν του τις πρόσφατες κακές στιγμές που προκάλεσε στη χώρα τυφώνας Σάντι.
Το παραδοσιακό «Εθνικό Χριστουγεννιάτικο Δέντρο» είναι μπλε έλατο από το Κολοράντο ύψους δέκα μέτρων που φωτίζεται με 450 λαμπάκια LED και 120 στολίδια σε σχήμα αστεριού.
 Άναψε το 90ο δέντρο στον Λευκό Οίκο

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση