GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δήμαρχοι:Aπαράδεκτος ο κ. Βρούτσης

Δήμαρχοι:Aπαράδεκτος ο κ. Βρούτσης «Απαράδεκτη» χαρακτηρίζει η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) την συμπεριφορά του Γιάννη Βρούτση, ...

Δήμαρχοι:Aπαράδεκτος ο κ. Βρούτσης

«Απαράδεκτη» χαρακτηρίζει η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) την συμπεριφορά του Γιάννη Βρούτση, καταγγέλλοντας τον Υπουργό Εργασίας για την απόφασή του να ακυρώσει την συνάντησή τους στο υπουργείο Εργασίας.
«Η ΚΕΔΕ καταγγέλλει την απαράδεκτη συμπεριφορά του Υπουργού Εργασίας Γιάννη Βρούτση, ο οποίος σήμερα το απόγευμα και ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη έξω από το Υπουργείο συγκέντρωση διαμαρτυρίας Δημάρχων και ωφελουμένων πολιτών από τα κοινωνικά προγράμματα των Δήμων, ακύρωσε μονομερώς και χωρίς καμία προειδοποίηση συμφωνημένη συνάντηση με το Προεδρείο της ΚΕΔΕ», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΚΕΔΕ, συμπληρώνοντας ότι «κατά τη διάρκεια της συνάντησης θα συζητείτο το κρίσιμο θέμα της συνέχισης της χρηματοδότησης των παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών, των προγραμμάτων «Βοήθεια στο Σπίτι» και  «Κατ΄ οίκον φροντίδα συνταξιούχων», καθώς και η υλοποίηση του προγράμματος Αυτεπιστασίας στους Δήμους, που αφορά στην απασχόληση 120.000 ανέργων του ΟΑΕΔ».
Όπως σημειώνει η ΚΕΔΕ, «η συνάντηση είχε ζητηθεί με έγγραφη επιστολή του προέδρου της ΚΕΔΕ από τις 13/12/12 και είχε επιβεβαιωθεί».
«Καλούμε τον υπουργό να αναζητήσει και να βρει άμεσα λύσεις για τη συνέχιση της χρηματοδότησης των κοινωνικών προγραμμάτων των Δήμων, που εξυπηρετούν εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες, γιατί όλοι γνωρίζουμε πολύ καλά τι πρόκειται να συμβεί στις τοπικές κοινωνίες αν ακυρωθούν τα προγράμματα αυτά. Τότε οι ευθύνες θα βαρύνουν όλους μας, αλλά κυρίως την Κυβέρνηση», καταλήγει η ανακοίνωση της ΚΕΔΕ.








Πηγη: enikos.gr

1 σχόλιο

  1. Ο Βρούτσης ανακοίνωσε κάτι που ψάχναμε χρόνια
    Επιτέλους μάθαμε τον ακριβή αριθμό των συνταξιούχων!!!

    Έπρεπε να φτάσει 2012 και η Ελλάδα να κινδυνέψει να χρεοκοπήσει για να μπει μία τάξη με εντολές των ξένων "τοκογλύφων, δυναστών κλπ". Αν είναι έτσι οι δυνάστες κρίμα που δεν τους είχαμε δοκιμάσει πιο μπροστά...

    Τον ακριβή αριθμό όλων των συνταξιούχων καθώς και των ποσών που καταβάλλουν κάθε μήνα στους ασφαλισμένους οι φορείς κοινωνικής Ασφάλισης ανακοίνωσε σήμερα ο Γιάννης Βρούτσης κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Η.ΔΙ.Κ.Α. (Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης).

    Με τον τρόπο αυτό για πρώτη φορά υπάρχει πλήρης και σαφής εικόνα για το πλήθος των συνταξιούχων σε επίπεδο επικράτειας, ενώ από τις διασταυρώσεις που θα ακολουθήσουν τις επόμενες ημέρες αποκτάται για πρώτη φορά εμπεριστατωμένη εικόνα για το σύνολο των συντάξεων που λαμβάνει ο κάθε δικαιούχος και ικανότητα αποτελεσματικού ελέγχου των διπλοσυνταξιούχων.

    Όπως δήλωσε ο υπουργός:
    "Μέσα σε ένα μήνα συγκεντρώθηκαν για πρώτη φορά με απόλυτη ακρίβεια σε ψηφιακή μορφή τα στοιχεία των 4.328.548 συντάξεων που αντιστοιχούν σε καταβολές 2.347.173.168 ευρώ το μήνα.
    Τα στοιχεία αυτά αφορούν 2.952.082 εκατομμύρια δικαιούχους (συνταξιούχους) και συγκεντρώθηκαν από 91 διαφορετικά ταμεία και τομείς κύριας και επικουρικής σύνταξης"


    ΥΓ: Έπρεπε η Ελλάδα να φτάσει στο χείλος του γκρεμού για να γίνει το αυτονόητο...


    Η σημερινή αποχώρηση από τους ΑΕροψεκασμένους:
    Έφυγε και ο Τζωρτζάτος

    Άλλη μία αποχώρηση από τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Ο υποψήφιος βουλευτής Κεφαληνίας και Ιθάκης Γιώργος Τζωρτζάτος εξηγεί τους λόγους της απόφασής του: «Μετά τις τελευταίες εξελίξεις και δεδομένου ότι πριν από δέκα μέρες είχα εκφράσει την αντίδραση μου στο ενδεχόμενο οποιασδήποτε συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, είχα αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης μου από το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

    Επανέρχομαι ευχαριστώντας τους ψηφοφόρους μου που με τίμησαν στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη.
    Θα ήθελα να σας πω ότι επειδή δεν επιθυμώ σε καμία περίπτωση να γίνω ουρά του ΣΥΡΙΖΑ, αποχωρώ από το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

    Θα ήθελα επίσης να δηλώσω ότι ο αντιμνημονιακός αγώνας που ξεκίνησε πριν από 2,5 χρόνια θα συνεχιστεί. Ραντεβού στους αγώνες».

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση