GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο μοτοσυκλετιστής στην τέχνη του Adam Nickel

Ο Nickel σχεδιάζοντας τα σκίτσα αυτά, μπόρεσε να μπει στο πετσί των παθιασμένων μοτοσυκλετιστών. Το κουαρτέτο που συνέθεσε απεικονίζει τέ...

Ο Nickel σχεδιάζοντας τα σκίτσα αυτά, μπόρεσε να μπει στο πετσί των παθιασμένων μοτοσυκλετιστών. Το κουαρτέτο που συνέθεσε απεικονίζει τέσσερις πτυχές από τη ζωή όσων λατρεύουν και ζουν με τα δίτροχα και καθρεφτίζει γνώριμες συναισθηματικές καταστάσεις με φοβερή ζωντάνια.
Κοιτάζοντας τις γοητευτικές, ρετρό εικόνες του, σχεδόν διαβάζουμε τις σκέψεις των 4 μοτοσυκλετιστών. Κάθε μία από τις ζωγραφιές του Nickel παίρνει το όνομα τής συναισθηματικής ή ψυχικής κατάστασης που προβάλλει: Όνειρα, Ήττα, Αφοσίωση και Αποφάσεις.
Ο μοτοσυκλετισμός στο δυτικό κόσμο είναι, κυρίως, πάθος. Έχουμε ξεφύγει από τη βασική χρήση του φτηνού μεταφορικού μέσου εδώ και δεκαετίες. Όμως παρατηρούμε δυσανάλογα λίγους καλλιτέχνες να ασχολούνται με το πάθος αυτό.
Θα θέλαμε να απολαμβάναμε περισσότερους ανθρώπους της Τέχνης, από μουσικούς ως γλύπτες και από φωτογράφους ως ζωγράφους, να μας δείχνουν την άποψή τους για τη ζωή με τη Μοτοσυκλέτα.
Ακριβώς αυτό το πάθος ωστόσο αποπνέουν τα τέσσερα αυτά σκίτσα που βρήκαμε στο site του αυστραλού σχεδιαστή Adam Nickel. Ο Nickel λατρεύει κάθε τι το παλιό. Σκιτσάρει για την πάρτη του, για περιοδικά, για εφημερίδες αλλά και για πολυεθνικές.
Έχει δουλέψει για τη Daily Telegraph, τον Guardian, τα λάιφσταϊλ GQ, Wired και FHM, την ασφαλιστική Allianz αλλά και την αυτοκρατορία της μπύρας Heineken, και βέβαια, για το αυστραλέζικο γκαράζ βελτιώσεων Deus Ex Machina.
 Ο μοτοσυκλετιστής στην τέχνη του Adam Nickel
 Ο μοτοσυκλετιστής στην τέχνη του Adam Nickel
 Ο μοτοσυκλετιστής στην τέχνη του Adam Nickel
 Ο μοτοσυκλετιστής στην τέχνη του Adam Nickel

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση