GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

BINTEO: H Χίλαρι θα γίνει Πρόεδρος...

Στην Ουάσιγκτον βρέθηκε ο Ντάστιν Χόφμαν. Εκεί ένας δημοσιογράφος της ιστοσελίδας ΤΜΖ τον ρώτησε αν θα ήθελε ποτέ να συμπρωταγωνιστήσει ...


Στην Ουάσιγκτον βρέθηκε ο Ντάστιν Χόφμαν. Εκεί ένας δημοσιογράφος της ιστοσελίδας ΤΜΖ τον ρώτησε αν θα ήθελε ποτέ να συμπρωταγωνιστήσει με την Χίλαρι Κλίντον σε μία ταινία, τώρα που εκείνη θα εγκαταλείψει το Υπουργείο Εξωτερικών.
Η απάντηση του δημοφιλούς ηθοποιού ήταν αρνητική, επειδή η Χίλαρι Κλίντον θα βρίσκεται στο Οβάλ Γραφείο, δλαδή θα είναι πρόεδρος των ΗΠΑ. Έτσι, υπονοούσε ότι θα στήριζε μια ενδεχόμενη υποψηφιότητα της για την προεδρία το 2016.




1 σχόλιο

  1. Με το νέο φορολογικό- και τις μεγάλες παρακρατήσεις σε μισθούς και συντάξεις, από τη κατάργηση του αφορολόγητου στα παιδιά, η ΝΔ θα κινδυνεύσει να πέσει κάτω από τη Χρυσή Αυγή και τον Καμμένο !

    Πόσοι θα εκλεγούν βουλευτές από τους 125 ; Το 1/3 ; Ας ψηφιστεί το φορολογικό με τη κατάργηση του αφορολογήτου για παιδιά, με τη κατάργηση των επιδομάτων και των φοροαπαλλαγών, και να δούμε πόσοι μισθωτοί και συνταξιούχοι, από Γενάρη, θα μείνουν στη Νέα Δημοκρατία!

    Κομμένα και τα δώρα Πάσχα και αδείας, σε λίγο η ΝΔ θα μοιάζει με το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ που εξαφανίζονται σιγά- σιγά ( οι ψηφοφόροι τους φεύγουν στο Σύριζα, Χρυσή Αυγή και ΑΝεξάρτητους Έλληνες ) και θα γίνουν ΛΑΟΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση