GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτοκτόνησε κρατούμενος στην Κέρκυρα

Αυτοκτόνησε κρατούμενος στην Κέρκυρα Ένας 38χρονος Τούρκος που κατηγορείτο για δύο ανθρωποκτονίες, έδωσε τέλος στην ζωή του, μέσα στα κ...

Αυτοκτόνησε κρατούμενος στην Κέρκυρα

Ένας 38χρονος Τούρκος που κατηγορείτο για δύο ανθρωποκτονίες, έδωσε τέλος στην ζωή του, μέσα στα κρατητήρια του Α.Τ. Κέρκυρας.
Όπως αναφέρει η ΕΛΑΣ στην ανακοίνωσή της, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, ο θάνατός του προήλθε από απαγχονισμό με κορδόνι στρώματος.
Ο 38χρονος κρατείτο διότι εκκρεμούσαν σε βάρος του δύο διεθνή εντάλματα σύλληψης από τις Διωκτικές Αρχές Τουρκίας και Βελγίου για ισάριθμες ανθρωποκτονίες. Η σύλληψή του από τους ατυνομικούς έγινε πριν από 10 ημέρες, σε περιοχή της Β.Κέρκυρας, ύστερα από καταγγελία μιας γυναίκας ότι την ξυλοκόπησε. Αρχικά είπε στους ανστυνομικούς ότι είναι κολομβιανός, όμως η έρευνα αποκάλυψε πως έφερε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, ενώ τα δακτυλικά του αποτυπώματα οδήγησαν στο διεθνές ένταλμα σύλληψης.
Στο σημείο κλήθηκε Εισαγγελέας και συνεργείο του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών.
Προανάκριση για τον ακριβή προσδιορισμό των συνθηκών θανάτου του 38χρονου ενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας.

Πηγή: ΑΜΠΕ
Πηγη: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση