GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κρεμάστηκε τελικά η Ινδή νοσοκόμα

Περνώντας μια θηλιά στο λαιμό της έβαλε τέλος στη ζωή της η νοσοκόμα Τζασίντα Σαλντάνια η οποία όπως όλα δείχνουν δεν μπόρεσε να αντέξε...

Περνώντας μια θηλιά στο λαιμό της έβαλε τέλος στη ζωή της η νοσοκόμα Τζασίντα Σαλντάνια η οποία όπως όλα δείχνουν δεν μπόρεσε να αντέξει το γεγονός ότι έδωσε πληροφορίες στους Αυστρατλούς ραδιοφωνικούς παραγωγούς για την εγκυμοσύνη της Κέιτ Μίντλετον νομίζοντας ότι μιλά με μέλη της βασιλικής οικογένειας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Sky News και του Guardian, η νεκροψία έδειξε ότι η νοσοκόμα και μητέρα δύο παιδιών απαγχονίστηκε. Ωστόσο τα επίσημα αποτελέσματα θα τα ανακοινώσουν οι ιατροδικαστές την Πέμπτη κατά τη έναρξη της ανάκρισης για την υπόθεση.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η 46χρονη άφησε σημείωμα στο σύζυγό της, το περιεχόμενο του οποίου δεν έχει δημοσιοποιηθεί ακόμα.
Από την άλλη πλευρά, τόσο το νοσοκομείο όπου δούλευε, όσο και ο ραδιοφωνικός σταθμός που εργάζονταν οι παραγωγοί που της έκαναν τη φάρσα μαζεύουν κάποια χρήματα και να τα διαθέσουν στην οικογένειά της προς υποστήριξη του συζύγου της και των δύο της παιδιών που βρίσκονται στην εφηβεία.
kafeneio-gr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση