GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στη Πέτρα ο Δήμαρχος Λέσβου...

Στον πατροπαράδοτο εορτασμό του Αγίου Νικολάου και της επετείου της απελευθέρωσης της Πέτρας από τον Τουρκικό ζυγό, παρέστη  ο Δήμαρχο...

Στον πατροπαράδοτο εορτασμό του Αγίου Νικολάου και της επετείου της απελευθέρωσης της Πέτρας από τον Τουρκικό ζυγό, παρέστη  ο Δήμαρχος Λέσβου Δημήτρης Βουνάτσος, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Ερεσού – Αντίσσης, Αντώνη Κουμαρά, που αναπληρούσε τον Αντιδήμαρχο Αγίας Παρασκευής – Πέτρας, Γιώργο Κυριαζή και τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Πέτρας, Θεολόγο Κλεάνθη, παρουσία των τοπικών αρχών και μαθητών των σχολείων.
Ο κ. Βουνάτσος παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία και τη Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, καθώς και την ομιλία που εκφώνησε ο Επίτιμος Λυκειάρχης κ. Νικόλαος Παπαδέλλης, με θέμα την συμπλήρωση 100 χρόνων από την απελευθέρωση της Πέτρας.
Αμέσως μετά, στο μνημείο των Ηρώων, όπου εψάλει επιμνημόσυνη δέηση, ο Δήμαρχος Λέσβου και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας, κατέθεσαν στεφάνια.
Στη συνέχεια, ο κ. Βουνάτσος, επισκέφθηκε το Ιστορικό Αρχείο – Βιβλιοθήκη του Πνευματικού Κέντρου – Πολύκεντρου του τ. Δήμου Πέτρας, όπου και ξεναγήθηκε από τον Επίτιμο Λυκειάρχη και υπεύθυνο της εν λόγω βιβλιοθήκης, κ. Νικόλαο Παπαδέλλη.
Ακολούθως, ο Δήμαρχος μετέβη στο κτίριο της Αντιδημαρχίας Πέτρας (τ. Δήμου Πέτρας), όπου παρουσία του Προϊσταμένου, Αντώνη Τρίχου και όλων των Δημοτικών υπαλλήλων, προήδρευσε συσκέψεως στην οποία συζητήθηκε η πορεία επίλυσης των τοπικών προβλημάτων (βιολογικός καθαρισμός, πύλη εισόδου, Δημοτικό Σχολείο Πέτρας), τα οποία εξελίσσονται θετικά, καθώς και τα προβλήματα που δημιούργησε η πράξη νομοθετικού περιεχομένου (Μνημόνιο 3), σε ο,τι αφορά στη διαθεσιμότητα των υπαλλήλων ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, ειδικότητας Διοικητικών – Οικονομικών & Γραμματέων.
Πηγή: lesvosnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση