GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πεδίο μάχης το Κοινοβούλιο της Ουκρανίας

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε για μία ακόμη φορά η Βουλή της Ουκρανίας, στο άνοιγμα της νέας κοινοβουλευτικής περιόδου. Βουλευτές της συμ...

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε για μία ακόμη φορά η Βουλή της Ουκρανίας, στο άνοιγμα της νέας κοινοβουλευτικής περιόδου.
Βουλευτές της συμπολίτευσης και της αντιπολίτευσης ήρθαν στα χέρια την Τετάρτη, επισφραγίζοντας με… δυναμικό τρόπο το κλίμα διχασμούς και πόλωσης που κυριαρχεί στην πολιτική σκηνή της χώρας εδώ και χρόνια.
Με την αρχηγό της αντιπολίτευσης Γιούλια Τιμοσένκο να βρίσκεται στην φυλακή, έχοντας καταδικασθεί για οικονομικά σκάνδαλα, αλλά με την Δύση να κάνει λόγο για πολιτική δίωξη, οι βουλευτές της εξερράγησαν χθες στο Κοινοβούλιο και… πέταξαν έξω από την αίθουσα με μπουνιές και κλωτσιές δύο μέχρι πρότινος συντρόφους τους, που αποσκίρτησαν και εντάχθηκαν στο κυβερνητικό στρατόπεδο του προέδρου Βίκτορ Γιανούκοβιτς.
Το κοινοβούλιο σε λίγα λεπτά μετατράπηκε σε αρένα, με γενίκευση του ξολοδαρμού μεταξύ των βουλευτών όλων των κομμάτων, που έφτασε μέχρι το προεδρείο του Σώματος, όπως φαίνεται και στο βίντεο που ακολουθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση