GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν έχει καθρέφτη στο σπίτι του ο Αντώνης Σαμαράς;

Σε σημερινό άρθρο του στα ΝΕΑ, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς αναφέρει ότι χρειάζεται σκληρή δουλειά κι όχι πολλά λόγια. Ναι, είναι ο ίδιο...

Σε σημερινό άρθρο του στα ΝΕΑ, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς αναφέρει ότι χρειάζεται σκληρή δουλειά κι όχι πολλά λόγια.
Ναι, είναι ο ίδιος άνθρωπος που την επομένη του Eurogroup έβγαλε τηλεοπτικό σποτ για να πανηγυρίσει. Δεν πρόκειται για κάποιου τύπου συνωνυμία.
Φαίνεται ότι ο πρωθυπουργός επέλεξε μια εφημερίδα ευρείας κυκλοφορίας για να απευθύνει στον εαυτό του κάλεσμα για σκληρή δουλειά κι όχι για «πολλά λόγια». Ίσως να μην έχει καθρέφτη στο σπίτι του.
parapolitiki.com

4 σχόλια

  1. Λαϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων:
    Αλλαγές από αύριο στη δωρεάν χορήγηση ψωμιού

    Σύντροφοι προσοχή!!! Ο Υπουργός Επισιτισμού Πάνος Σκουρλέτης ανακοίνωσε την αντικάσταση του κυκλικού συστήματος αγοράς τροφίμων με βάση τον λήγοντα του ΑΜΚΑ, με ένα νέο πιο αντικειμενικό, βασισμένο...
    στην κληρωτίδα του Λόττο.

    Έτσι από σήμερα 1η Δεκεμβρίου 20-13-, δικαίωμα στη δωρεάν χορήγηση μισού καρβελιού λευκού ψωμιού τύπου χωριάτικου, από το κρατικό μονοπώλιο αρτοποιίας, έχουν όχι όσοι το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 35 και 77 αλλά όσοι προβλέψουν σωστά τα 10 τυχερά νούμερα του Λόττο.

    Εννοείται ότι νικητές ανακηρύσσονται μόνο σύντροφοι και συντρόφισσες που έχουν κομματικές ταυτότητες Σύριζα-ΕΚΜ ή ΚΚΕ και ειδικά αύριο όσες λήγουν σε μονό αριθμό.


    ΥΓ. Υπενθυμίζεται ότι με τη Λαϊκή Απόφαση αρ 34210, απαγορεύεται η λειτουργία αυτοσχέδιων φούρνων, καθώς η καύση ξύλου παράγει τοξικούς καπνούς που επιβαρύνουν το περιβάλλον και απομακρύνουν τους κορμαράνους από το Λαϊκό Πάρκο του Βοτανικού.

    Μικτά κλιμάκια ομιλούντων ελληνικά λαϊκών φρουρών, θα περιπολούν και θα επιβάλλουν το πρόστιμο του
    1 δισεκατομμυρίου δραχμών που αναλογεί στην παράβαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι ειναι ο ιδιος ανθρωπος που μας εκανε πλυση εγκεφαλου για την υψηλη φορολογια και τωρα μας φερμαρει 45% ανω των 26 Χιλιαδων. Αυτος ειναι ο αξιοπιστος Προθυπουργος που μολις αναιβηκε στην εξουσια αποκατεστησε την αξιοπιστια της Χωρα στο επιπεδο της δικης του αξιοπιστιας. Φερτε πισσω τον ΓΑΠ να κανει το Δημοψηφισμα που ειπαμε και να τελειωνουμε με τους Μαυρογιαλουρους τους πολιτικους ωευτες μια και καλη αυτη την φορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΕΝΙΚΩΣ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ

    ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΗ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΣΟΚΙΚΗ ΤΟΥΣ ΦΑΤΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τσίπρααααααα: "Σε πήρανε χαμπάρι".

    Ακόμα και οι ....Ρόζες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση