GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συντηρητική κατάσχεση της περιουσίας Λαυρεντιάδη...

Τη συντηρητική κατάσχεση κάθε κινητής και ακίνητης περιουσίας του επιχειρηματία Λαυρέντη Λαυρεντιάδη και άλλων 29 προσώπων, κατηγορουμένων ...

Τη συντηρητική κατάσχεση κάθε κινητής και ακίνητης περιουσίας του επιχειρηματία Λαυρέντη Λαυρεντιάδη και άλλων 29 προσώπων, κατηγορουμένων για σειρά αδικημάτων που οδήγησαν στη διακοπή λειτουργίας της Proton Bank, διέταξε το Πρωτοδικείο Αθηνών.
Το Πρωτοδικείο δικαίωσε τους μετόχους της τράπεζας που προσέφυγαν στη Δικαιοσύνη μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε και οδήγησε την τράπεζα αρχικά σε επιτροπεία και στη συνέχεια στo Ταμείο Χρηματοπιsτωτικής Σταθερότητας.
Είναι από τις σπάνιες περιπτώσεις που γίνεται δεκτό από τη Δικαιοσύνη ότι μεμομνωμένοι μέτοχοι έχουν το δικαίωμα να ασκήσουν αγωγή αποζημίωσης εναντίον μελών του Διοικητικού Συμβουλίου ανώνυμης εταιρείας και τρίτων για πράξεις και παραλείψεις τους που ζημίωσαν το νομικό πρόσωπο της εταιρίας και τους ίδιους τους μετόχους.
πηγή: www.tanea.gr

2 σχόλια

  1. και στα χρήματα που εχει το λαμόγιο στο εξωτερικό....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΔΑΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ; ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ ΜΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ 500 ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΔΑΚΕ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΠΙΣΩ ΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.

    ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΑΚΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΣΚΕ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΟΤΑ, ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ, ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΙΤΕΚΝΟΥΣ, ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ. ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ; ΟΡΙΣΤΕ : ΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΕΒΑΛΛΑΝ ΤΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥΣ 10.000 ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΔΑΚΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΣΚ, ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ, ΑΜΕΣΩΣ ΘΑ ΤΑ ΑΛΛΑΖΑΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΤΕΡΟ. ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΘΕΣΟΥΛΕΣ Ή ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΥΝΟΙΚΟΤΕΡΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΙΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΛΠ. ΕΣΕΙΣ, ΟΜΩΣ, ΓΙΑΤΙ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΔΑΚΕ ΚΑΙ ΠΑΣΚ, ΔΑΠ ΚΑΙ ΠΑΣΠ ; ΤΙ ΚΟΙΝΟ , ΠΙΑ, ΕΧΕΤΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ; ΚΑΛΑ , ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΑΡ ΔΕΝ ΛΕΜΕ, ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ, ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση