GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ-Επεισόδια στην Πάτρα μεταξύ οπαδών Ολυμπιακού-Παναχαϊκής

ΒΙΝΤΕΟ-Επεισόδια στην Πάτρα μεταξύ οπαδών Ολυμπιακού-Παναχαϊκής Πορεία φιλάθλων του Ολυμπιακού προς το στάδιο της  Παναχαϊκής πραγματοπ...

ΒΙΝΤΕΟ-Επεισόδια στην Πάτρα μεταξύ οπαδών Ολυμπιακού-Παναχαϊκής

Πορεία φιλάθλων του Ολυμπιακού προς το στάδιο της  Παναχαϊκής πραγματοποιήθηκε πριν από λίγη ώρα εν όψει του αγώνα Παναχαϊκής – Ολυμπιακού, που θα διεξαχθεί στις 20:00.
Πριν καλά καλά ολοκληρωθεί η πορεία των φιλάθλων του Ολυμπιακού σημειώθηκαν επεισόδια από φιλάθλους όταν κάποιος περαστικός  έβρισε τον Ολυμπιακό. Τότε, περίπου 100 άτομα τον κυνήγησαν και τον χτύπησαν μπροστά από την είσοδο μιας πολυκατοικίας. Τα αίματα άναψαν για τα καλά και οι φίλαθλοι άρχισαν να χτυπούν  ό,τι έβρισκαν μπροστά τους προκαλώντας ζημιές σε σταθμευμένα οχήματα.



Πηγή:attacktv.gr
Πηγη: enikos.gr

3 σχόλια

  1. ΓΑΜΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ... ΕΛΑ ΑΛΗΤΕΣ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΗΣ ΜΑΣΚΕΣ...

    9 ΔΕΚ 2012

    Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ και Χρυσή Αυγή, είπαν ΟΧΙ στην περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης με τη λίστα Λαγκάρντ


    Απορρίφθηκε το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ για περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης με τη λίστα Λαγκάρντ στην Επιτροπή, και την εξέταση και άλλων προσώπων όπως ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.

    Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ και Χρυσή Αυγή είπαν ότι...
    η έρευνα διεξάγεται από την Επιτροπή Πόθεν Έσχες της Βουλής και δεν χρειάζεται να γίνεται εκ παραλλήλου, ενώ υπέρ τάχθηκε το ΚΚΕ και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. The way to Select Adequate Home Live theater Seating

    my web blog - olive

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Legendary Writers Ever sold

    Also visit my blog; payday

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση