GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπερλουσκόνι:Έχασε την αξιοπιστία του ο Μόντι...

«Ο Μάριο Μόντι θα λειτουργήσει,ως στήριγμα της Κεντροαριστεράς και δεν σεβάστηκε τις εγγυήσεις, που μας είχε δώσει, όταν ανέλαβε πρωθυπου...

«Ο Μάριο Μόντι θα λειτουργήσει,ως στήριγμα της Κεντροαριστεράς και δεν σεβάστηκε τις εγγυήσεις, που μας είχε δώσει, όταν ανέλαβε πρωθυπουργός, πριν ένα χρόνο», δήλωσε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό πρακτορείο Vista.
O «Kαβαλιέρε», συνεχίζοντας την επίθεση κατά του Μάριο Μόντι τονισε ότι «ουσιαστικά, αποφάσισε να μπει στην πολιτική, χάνοντας, όμως, μεγάλο μέρος της αξιοπιστίας του. Διάλεξε να παραμείνει ισόβιος γερουσιαστής και να τεθεί επικεφαλής μιας σειράς κομματίδιων του κεντρώου χώρου».
Σύμφωνα με τον πρώην μεγιστάνα πρωθυπουργό «η Κεντροαριστερά και το Κέντρο του Μάριο Μόντι θέλουν να συνεχίσουν την οικονομική πολιτική λιτότητας, η οποία οδήγησε την Ιταλία στην σημερινή, ακραία, κατάσταση».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση