GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μόντι: Με το κεφάλι ψηλά σε ένα χρόνο

Μόντι : Με το κεφάλι ψηλά σε ένα χρόνο Σε συνέντευξη Τύπου, κατά την οποία αναμένεται να προσδιορίσει τη στάση που πρόκειται να τηρήσει ...

Μόντι: Με το κεφάλι ψηλά σε ένα χρόνο
Σε συνέντευξη Τύπου, κατά την οποία αναμένεται να προσδιορίσει τη στάση που πρόκειται να τηρήσει ο ίδιος ενόψει της επικείμενης εκλογικής αναμέτρησης στις 24-25 Φεβρουαρίου, ο παραιτηθείς τεχνοκράτης πρωθυπουργός της Ιταλίας Μάριο Μόντι δήλωσε πως η χώρα του ξεπέρασε μία δραματική κατάσταση χωρίς να απαιτηθεί εξωτερική δανειακή στήριξη.
«Η Ιταλία ξεπέρασε μια δραματική κατάσταση. Σήμερα είναι εύκολο να ξεχάσουμε την δραματικότητα εκείνων των στιγμών. Μέσα σε έναν χρόνο, πιστεύω, οι πολίτες της μπορούν και πάλι να βαδίζουν με ψηλά το κεφάλι και καταφέραμε να βγούμε από την δύσκολη κατάσταση χωρίς να προσφύγουμε σε έκτακτες βοήθειες από την Ευρώπη ή το ΔΝΤ» δήλωσε ο Μάριο Μόντι, στην συνέντευξη τύπου που βρίσκεται σε εξέλιξη.
«Η παράλληλη μοίρα χωρών που δεν τα κατάφεραν μόνο με τις δυνάμεις τους ενισχύουν την πεποίθηση ότι πράξαμε ορθώς» εξήγησε ο Μόντι,.
«Ήμασταν πάντα αμερόληπτοι, παραιτήθηκα λόγω των θέσεων που έλαβε η μπερλουσκονική κεντροδεξιά», πρόσθεσε ο Μόντι.

Πηγή: ΑΜΠΕ
Πηγη: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση