GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ελεύθερη με αυστηρούς περιο- ριστικούς όρους η Αντωνία Ηλία...

Οι Βρετανικές δικαστικές αρχές αποφάσισαν να αποφυλακίσουν την Αντωνία Ηλία, επιβάλλοντας ωστόσο, στην πρώην πρωτοδίκη που εμπλέκεται στο...

Οι Βρετανικές δικαστικές αρχές αποφάσισαν να αποφυλακίσουν την Αντωνία Ηλία, επιβάλλοντας ωστόσο, στην πρώην πρωτοδίκη που εμπλέκεται στο παραδικαστικό κύκλωμα, πολύ αυστηρούς περιοριστικούς όρους.
Ειδικότερα, η Βρετανική Δικαιοσύνη, άφησε ελεύθερη την πρώην δικαστική λειτουργό, που αποφυλακίστηκε πριν τρεις ημέρες, με τους εξής περιοριστικούς όρους:
*Θα φορά ηλεκτρονικό ρολόι ώστε οι αρχές να μπορούν να την εντοπίζουν ανά πάσα στιγμή
*Θα πρέπει να παραμένει στο σπίτι από τις 20:00 το βράδυ έως και τις 06:00 το πρωί
*Θα πρέπει να παρουσιάζεται καθημερινά στο τοπικό αστυνομικό τμήμα
*Απαγορεύεται να κυκλοφορεί πέραν του αυτοκινητόδρομου «Μ25» του Λονδίνου
Στο μεταξύ, το αρμόδιο Βρετανικό δικαστήριο αναμένεται αυτή την Πέμπτη να αποφασίσει για το αν θα εκδοθεί η όχι στην Ελλάδα η Αντωνία Ηλία, προκειμένου να δικαστεί για σειρά αδικημάτων που αφορούν την εμπλοκή της στο παραδικαστικό κύκλωμα.
Όπως σημειώνει το zougla.gr, το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, τον περασμένο Νοέμβριο, είχε καταδικάσει ερήμην την πρώην πρωτοδίκη σε συνολική ποινή φυλάκισης 80 μηνών μόνο για τα πλημμελήματα που τη βαραίνουν (οκτώ παραβάσεις καθήκοντος και δύο περιπτώσεις αποσιώπησης λόγου εξαίρεσης), λόγω επικείμενης παραγραφής των αδικημάτων, τα οποία είναι σχετικά με τη δράση του παραδικαστικού κυκλώματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση