GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διαβάστε το παρασκήνιο της μεταγραφής Κατσουράνη και τι... έρχεται στον ΠΑΟΚ

Έχει παρασκήνιο η απόφασή του ΠΑΟΚ να προχωρήσει στην απόκτηση του Κώστα Κατσουρά...


Έχει παρασκήνιο η απόφασή του ΠΑΟΚ να προχωρήσει στην απόκτηση του Κώστα Κατσουράνη και να κινηθεί για ηχηρές μεταγραφές το Γενάρη ξακινώντας από το γεγονός πώς πλέον ο Ιβάν Σαββίδης έχει αποφασίσει ποια αγωνιστική φιλοσοφία θα ακολουθήσει η ομάδα του. 
Η στενή συνεργάτιδά του Μαρία Γκοντσάρεβα τα κατάφερε μία χαρά και πλέον κανείς στον ΠΑΟΚ δεν ασχολείται με οικονομικά ζητήματα. Το ενδιαφέρον μοιραία στράφηκε στα αγωνιστικά, στο πώς η ομάδα θα γίνει ανθεκτική στον πρωταθλητισμό. Οι δρόμοι που ο 53χρονος επιχειρηματίας είχε μπροστά του, ήταν δύο: είτε να συνεχίσει το δύσκολο μονοπάτι της υπομονής με την προώθηση νεαρών παικτών από τις Ακαδημίες περιμένοντας πότε θα ωριμάσει η φουρνιά των πιτσιρικάδων για να κάνει το βήμα παραπάνω, είτε να προχωρήσει άμεσα σε ενίσχυση με παίκτες ποιοτικούς, έτοιμους να αλλάξουν τα δεδομένα στο ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο.
Η επιλογή του Γκέρμαν Τσιστιακόφ ως "Τσάρου" του νέου ΠΑΟΚ, έδειξε ξεκάθαρα τη στροφή του στη δεύτερη επιλογή, αφού, όπως, έχει ξεκαθαρίσει στους συνεργάτες του "Θέλω τίτλο μέσα στα επόμενα τρία χρόνια". Κι ο Τσιστιακόφ, ως λάτρης του δόγματος "το χρήμα φτιάχνει τις ομάδες" το οποίο υπηρέτησε στην Ανζί, θεωρείται ο ιδανικός για  να στήσει γρήγορα μία ομάδα πρωταθλητισμού.
Ακόμη και τους ενδοιασμούς που είχε ο Σαββίδης μην χαθούν τα παιδιά των Ακαδημιών του ΠΑΟΚ-γνωστή η "αδυναμία" του στους πιτσιρικάδες-φρόντισε να τους "διαλύσει" ο 42χρονος στρατηγικός σύμβουλός του, λέγοντάς του: "Τα ταλέντα του ΠΑΟΚ μπορούν να εξελιχθούν μόνο αν έχουν δίπλα τους μεγάλους παίκτες".
Κάπως έτσι, ο Σαββίδης άναψε το "πράσινο φως" για να πέσουν το Γενάρη οι... προειδοποιητικές βολές με στόχο ο ΠΑΟΚ να κερδίσει φέτος τη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και το καλοκαίρι να ακουστούν τα μεγάλα μεταγραφικά "μπαμ".
Η συμφωνία με τον Κατσουράνη (στην οποία έπαιξε σημαντικό ρόλο το πριμ των 100.000 ευρώ που άλλοι λένε ότι είναι πριμ για πρόκριση της Εθνικής στο Μουντιάλ του 2014 και άλλοι πριμ συμμετοχών, σε κάθε περίπτωση, πάντως, εντυπωσιακό) έδειξε ότι ο Τσιστιακόφ δεν φείδεται χρημάτων να πετύχει το στόχο του. Το ίδιο και η απόπειρα να διεκδικήσει την επιστροφή του Βιεϊρίνια στην Τούμπα.
Πηγή: olapaok

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση