GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καραχάλιος:Προσπαθούν να σπιλώσουν το όνομα μου...

«Από την ημέρα της παραίτησης μου, έχω διασυρθεί για τον τρόπο που λειτουργούσα» ανέφερε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο πρώην Γενικός Γρα...

«Από την ημέρα της παραίτησης μου, έχω διασυρθεί για τον τρόπο που λειτουργούσα» ανέφερε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο πρώην Γενικός Γραμματέας Τουρισμού, Νίκος Καραχάλιος.
«Η κυρία Κεφαλογιάννη θέλει διαφάνεια, όπως και εγώ», δήλωσε στην τηλεοπτική εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου, ο κ. Καραχάλιος και συμπλήρωσε πως, με την κα Κεφαλογιάννη δεν έχει καμία αντιδικία, και πως κακοί σύμβουλοι του υπουργείου Τουρισμού παραπληροφορούν την υπουργό και τους φορείς.
Για την επιταγή ανέφερε πως ο ίδιος δεν είχε κανένα μπλοκ επιταγών στο γραφείο του, ενώ υπάρχουν σοβαρές και αυστηρές διαδικασίες για το πως διακινούνται οι επιταγές. Ταυτόχρονα χαρακτήρισε ανόητο αυτόν που έδωσε την εντολή για την επιταγή.
«Αυτή η επιταγή δεν θα μπορούσε ποτέ να εισπραχθεί. Αυτός που το έκανε είναι αστείος. Δεν υπήρχε στον ΕΟΤ, παραστατικό οφειλής για αυτό το θέμα. Είμαι στη διάθεση της δικαιοσύνης, θα έχουμε και άλλες αποκαλύψεις» δήλωσε ο πρώην Γενικός Γραμματέας Τουρισμού.
Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή.

ΠΗΓΗ:EXTRA3

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση