GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα μηνύματα που στέλνει ο Καμμένος

Τα μηνύματα που στέλνει ο Καμμένος Μηνύματα προς κάθε κατεύθυνση θα απευθύνει ο Πάνος Καμμένος κατά τη διάρκεια την πρώτης εθνικής συνδ...

Τα μηνύματα που στέλνει ο Καμμένος

Μηνύματα προς κάθε κατεύθυνση θα απευθύνει ο Πάνος Καμμένος κατά τη διάρκεια την πρώτης εθνικής συνδιάσκεψης των Ανεξάρτητων Ελλήνων, που θα ξεκινήσει σε λίγη ώρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Real Fm, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων θα απευθύνει κάλεσμα προς όλες τις «πατριωτικές και δημοκρατικές δυνάμεις», όπως χαρακτηριστικά θα αναφέρει, σε μία προσπάθεια να ξεκινήσει η συζήτηση για πιθανή συνεργασία με κινήματα με τα οποία συμφωνούν κυρίως στα εθνικά θέματα.
Ο Πάνος Καμμένος, σύμφωνα με τον Real Fm, θέλει να εφησυχάσει το ακροατήριό του και τους ψηφοφόρους των Ανεξάρτητων Ελλήνων, στέλνοντας το μήνυμα ότι θα είναι απόλυτα διασφαλισμένη η δημοκρατικότητα του συνεδρίου. Προς αυτή την κατεύθυνση, όλα τα κομματικά όργανα, ακόμα και ο ίδιος θα εκλεχθούν από το συνέδριο. Με αυτόν τον τρόπο, ο κ. Καμμένος θα απαντήσει σε μία κατηγορία από τους αποχωρήσαντες, οι οποίοι τον κατηγόρησαν ότι είναι υπερσυγκεντρωτικός και αρχηγικός.

Πηγη: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση