GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διπλή προπόνηση για Ολυμπιακό...

Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για το ματς με τη Βέροια, με τους παίκτες να βρίσκονται πρωί και απόγευμα σήμερα στο γήπεδο. Στην πρωινή προ...

Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για το ματς με τη Βέροια, με τους παίκτες να βρίσκονται πρωί και απόγευμα σήμερα στο γήπεδο.
Στην πρωινή προπόνηση δεν πήραν μέρος Αμπτούν και Σιόβας, ενώ ο Αβραάμ Παπαδόπουλος θα μπει το απόγευμα στο πρόγραμμα της ομάδας.
Το πρόγραμμα το πρωί άρχισε με ασκήσεις φυσικής κατάστασης και ενδυνάμωσης και συνεχίστηκε με τους «ερυθρόλευκους» να χωρίζονται σε δύο γκρουπ. Οι μεν έκαναν ασκήσεις τεχνικής και ελέγχου της μπάλας με τα πόδια και το κεφάλι και οι δε χωρίστηκαν σε επιτιθέμενους και αμυνόμενους και σε μία εστία έκαναν τελειώματα φάσεων. Στη συνέχεια τα γκρουπ άλλαξαν. Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με άσκηση κατοχής και κυκλοφορίας της μπάλας, αλλά και πρέσινγκ από όσους «αμύνονταν», σε μικρό χώρο.
Ο Δημήτρης Σιόβας συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασής του, ενώ ο Τζαμέλ Αμπντούν έκανε εκ νέου ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο και θεραπεία. Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος συνεχίζει να ανεβάζει «στροφές», ακολουθώντας και σήμερα ειδικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης και αποκατάστασης και το απόγευμα θα δοκιμάσει εκ νέου να «βγει» στο γήπεδο.
Το ραντεβού των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού για το απόγευμα μετακινήθηκε από τις 16:30, όπως αρχικά ήταν προγραμματισμένο, στις 18:00.
Πηγή: pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση