GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Σήμερα ήταν ημέρα αλληλεγγύης για την Ευρώπη»

«Σήμερα ήταν ημέρα αλληλεγγύης για την Ευρώπη», δήλωσε ο πρωθυπουργός Α. Σαμαράς εξερχόμενος από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο τις πρώτες πρωιν...

«Σήμερα ήταν ημέρα αλληλεγγύης για την Ευρώπη», δήλωσε ο πρωθυπουργός Α. Σαμαράς εξερχόμενος από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στις Βρυξέλλες.
Όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ, κληθείς να σχολιάσει την απόφαση για εκταμίευση της βοήθειας προς την Ελλάδα, ο Α. Σαμαράς εμφανίστηκε αισιόδοξος, λέγοντας ότι «τα πράγματα δείχνουν καλά», τόσο για την Ελλάδα, όσο και για την ευρωζώνη. «Σας έχω πει ότι μία επιτυχής έκβαση για την Ελλάδα είναι επιτυχία και για την Ευρώπη», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Α. Σαμαράς.
Κληθείς να σχολιάσει το ενδεχόμενο περαιτέρω αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους στο μέλλον, ο πρωθυπουργός απάντησε: «Αυτό είναι άλλη ιστορία. Εμείς πρέπει να κάνουμε αυτά που πρέπει. Σήμερα ήταν ημέρα αλληλεγγύης για την Ευρώπη».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση