GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βενιζέλος: Είναι ώρα να βλέπει κανείς τον προσωπικό του ρόλο;

Mε φόντο τις κινήσεις τουΑνδρέα Λοβέρδου, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος εξαπέλυσε αιχμές κατάόσων βλέπουν αυτήν την ώρ...



Mε φόντο τις κινήσεις τουΑνδρέα Λοβέρδου, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος εξαπέλυσε αιχμές κατάόσων βλέπουν αυτήν την ώρα «τον προσωπικό τους ρόλο ή κάνουν την επιλογή τηςδιαφύλαξης του πολιτικού τους κεφαλαίου».
Ο Ανδ. Λοβέρδος το πρωίτης Κυριακής ανακοίνωσε από τον ΒΗΜΑ 99,5 ότι το αργότερο έως τα μέσα του 2013θα προχωρήσει στο σχηματισμό νέου κόμματος, εφόσον οι συζητήσεις για τηδημιουργία μίας ευρείας παράταξης «από τις παρυφές της ΝΔ έως τις παρυφές τουΣΥΡΙΖΑ» δεν καρποφορήσουν.
«Είναι ώρα να βλέπεικανείς τον προσωπικό του ρόλο; Να κάνει ο καθένας επιλογή διαφύλαξης τουπολιτικού του κεφαλαίου; Όχι βέβαια» είπε στη συνεδρίαση της ΝομαρχιακήςΣυνέλευσης Σερρών ο κ. Βενιζέλος, όπου εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι η χώρα θααλλάξει και «το ΠΑΣΟΚ που κατέβηκε μαζί με τη χώρα θα ανεβεί και πάλι μαζί μετη χώρα».
«Τον Φεβρουάριο τοΠΑΣΟΚ στο συνέδριό του πρέπει να θέσει τα θεμέλια ενός σύγχρονου, κανονικούκόμματος. Έτσι θα φέρουμε κοντά νέες δυνάμεις» πρόσθεσε.
Ο Ευάγγελος Βενιζέλοςπρόσθεσε ότι το ΠΑΣΟΚ έπρεπε να συμβάλει, ώστε να έχει η χώρα κυβέρνηση. «Ανδεν το κάναμε πού θα βρισκόμασταν σήμερα; Αναλάβαμε και πάλι το κόστος»συμπλήρωσε, σημειώνοντας ότι όσοι πήραν στα χέρια τους την «καυτή πατάτα» τηςδιαχείρισης της κρίσης απολογούνται, ενώ «οι άλλοι λένε ψέματα για λύσεις πουδεν υπάρχουν».
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚεπιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτηρίζοντάς τον «κορυφαία δύναμη συντήρησης υπό τοπρόσχημα του προοδευτικού, αριστερού, ριζοσπαστικού λόγου». Όποιος ισχυρίζεταιότι έχει άλλη λύση -πρόσθεσε- οφείλει να την παρουσιάσει και να τηντεκμηριώσει, αλλά «ο κ. Τσίπρας δεν έχει να πει τίποτα».
Δριμεία ήταν η επίθεσητου κ. Βενιζέλου κατά της Χρυσής Αυγής, λέγοντας ότι όποιος θεωρεί ότι η ΧΑείναι ένα φυσιολογικό φαινόμενο με δεδομένη την κρίση κάνει μεγάλο ιστορικόλάθος. «Οι νεοναζιστές και οι φασίστες της Χρυσής Αυγής εκμεταλλεύονται τα κενάτου κράτους και πουλούν προστασία στους πολίτες» είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ,διευκρινίζοντας ότι η δική του πρόταση δεν είναι να τεθεί εκτός νόμου η ΧρυσήΑυγή αλλά ότι πρέπει να εφαρμοστεί ο νόμος και να αποδοθούν ευθύνες.
Ο κ. Βενιζέλοςαναφέρθηκε, τέλος, στο φορολογικό επισημαίνοντας ότι αυτό έχει ουσιαστικάσυμφωνηθεί από τα τρία κόμματα και Θα συμπληρωθεί αργότερα από ένα κανονικόεθνικό φορολογικό σύστημα. «Στο φορολογικό κάναμε μεγάλη προσπάθεια και σκληρήδιαπραγμάτευση εντός της κυβέρνησης για να προστατεύσουμε τους πλέον αδύναμους»σημείωσε.
Πηγή: epikaira.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση