GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εκρηκτικά κοντά στο σπίτι του Χριστόφια...

Τρεις λίβρες εκρηχτικής ύλης ΤΝΤ καθώς και ένας κοινός πυροκροτητής, εντοπίστηκαν γύρω στις 9.30 το πρωί από την Αστυνομία, πεντακόσια μ...


Τρεις λίβρες εκρηχτικής ύλης ΤΝΤ καθώς και ένας κοινός πυροκροτητής, εντοπίστηκαν γύρω στις 9.30 το πρωί από την Αστυνομία, πεντακόσια μόλις μέτρα από την οικία του Προέδρου Χριστόφια στο Κελλάκι.
Στη σκηνή αμέσως έσπευσαν μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού, όπου διεξήγαγαν εξετάσεις και παρέλαβαν όλα τα τεκμήρια για επιστημονικές εξετάσεις.
Οι τρεις ράβδοι ΤΝΤ, σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας, Αντρέα Αγγελίδη, βρέθηκαν σε απόσταση 15 μέτρων από τον κύριο δρόμο και σε απόσταση περίπου 500 μέτρων από την εξοχική κατοικία του Προέδρου.
Παράλληλα είπε ότι τα εκρηκτικά ήταν τοποθετημένα και δεν ήταν κρυμμένα και σύμφωνα με τις εξετάσεις ήταν σε άριστη κατάσταση.
Κληθείς να απαντήσει κατά πόσο τα εκρηκτικά ενδέχεται να χρησιμοποιούνταν για πιθανή εγκληματική ενέργεια εναντίον της εξοχικής κατοικίας του Προέδρου, είπε ότι θα γίνουν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις που προβλέπεται να γίνουν σε περιπτώσεις που εντοπίζονται εκρηκτικές ύλες, χωρίς να αποκλείει το ενδεχόμενο.
Mπορούσαν να ανατρέψουν όχημα
Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες του SigmaLive, για να πυροδοτηθούν τα συγκεκριμένα υλικά θα χρειάζονταν επιπλέον υλικά τα οποία δεν εντοπίστηκαν στη σκηνή.
Παράλληλα, η συγκεκριμένη ποσότητα εκρηκτικών, θα μπορούσε να ανατρέψει ένα κοινό όχημα και να προκαλέσει σοβαρές ζημιές σε ένα τεθωρακισμένο.
Καθησυχαστική η Κυβέρνηση
Πάντως σύμφωνα με Κυβερνητικές πηγές που μίλησαν στο SigmaLive, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.
Πάντως ερωτηματικό προκαλεί το γεγονός ότι με ευκολία κάποιος μπορεί να προσελκύσει σε τόσο κοντινή απόσταση την εξοχική κατοικία του Προέδρου και να προβεί σε τέτοια πράξη.
Πηγή:SigmaLive

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση