GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κουντουρά: Να δώσει εξηγήσεις ο κ. Σαμαράς....

  Με δήλωσή της η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Έλενα Κουντουρά καλεί τον πρωθυπουργό να δώσει εξηγήσεις με αφορμή την καταγγελία για...

 Με δήλωσή της η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Έλενα Κουντουρά καλεί τον πρωθυπουργό να δώσει εξηγήσεις με αφορμή την καταγγελία για την ύπαρξη «μαύρης τρύπας» ύψους 12 εκ. στον ΕΟΤ.
"Από τις ακάλυπτες πλαστογραφημένες επιταγές των 150 χιλιάδων ευρώ, πήγαμε σε καταγγελίες για μαύρες τρύπες των 12 εκατομμυρίων. Και το πάρτυ των αποκαλύψεων, της αδιαφάνειας και του παραλογισμού σε ΕΟΤ και Υπουργείο Τουρισμού φαίνεται πώς μόλις τώρα αρχίζει", τόνισε η κ. Κουντουρά και πρόσθεσε:
 "Η Δικαιοσύνη οφείλει να πράξει όπως πάντα ευσυνειδήτως το καθήκον της, όσο για το πολιτικό σκέλος του σκανδάλου, η ευθύνη φεύγει πλέον από την πλάτη της αρμόδιας υπουργού και πηγαίνει στον ίδιο τον πρωθυπουργό, ο οποίος οφείλει, τόσο να ζητήσει εξηγήσεις από τους πολιτικούς υφισταμένους του και το συγκυβερνών ΠΑΣΟΚ, όσο και να δώσει εξηγήσεις σε έναν λαό που ενώ χειμάζεται μέσα στην ύφεση, τη φτώχεια, την ανεργία και τον κοινωνικό αποκλεισμό, την ίδια ώρα ακούει καταγγελίες για διασπάθιση εκατομμυρίων ευρώ από δημόσιο χρήμα.
Από τις ακάλυπτες πλαστογραφημένες επιταγές των 150 χιλιάδων ευρώ, πήγαμε σε καταγγελίες για μαύρες τρύπες των 12 εκατομμυρίων. Και το πάρτυ των αποκαλύψεων, της αδιαφάνειας και του παραλογισμού σε ΕΟΤ και Υπουργείο Τουρισμού φαίνεται πώς μόλις τώρα αρχίζει.
Η Δικαιοσύνη οφείλει να πράξει όπως πάντα ευσυνειδήτως το καθήκον της, όσο για το πολιτικό σκέλος του σκανδάλου, η ευθύνη φεύγει πλέον από την πλάτη της αρμόδιας υπουργού και πηγαίνει στον ίδιο τον πρωθυπουργό, ο οποίος οφείλει, τόσο να ζητήσει εξηγήσεις από τους πολιτικούς υφισταμένους του και το συγκυβερνών ΠΑΣΟΚ, όσο και να δώσει εξηγήσεις σε έναν λαό που ενώ χειμάζεται μέσα στην ύφεση, τη φτώχεια, την ανεργία και τον κοινωνικό αποκλεισμό, την ίδια ώρα ακούει καταγγελίες για διασπάθιση εκατομμυρίων ευρώ από δημόσιο χρήμα".

1 σχόλιο

  1. ΕΣΥ ΜΩΡΗ ΠΟΥΤΑΝΑ

    ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΩΣΕΙΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ

    ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΥΓΟΔΙΚΟ ΛΑΜΟΓΙΟ
    ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΔΡΑ
    ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ
    ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ

    ...ΤΣΟΥΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση