GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ: Πολύ χοντρός για να αποδράσει!

Σε φαρσοκωμωδία κατέληξηε απόδραση σε φυλακή της Βραζιλίας. Επίδοξοι δραπέτες είδαν τα σχέδια τους να "ναυαγούν" όταν ένας από ...

Σε φαρσοκωμωδία κατέληξηε απόδραση σε φυλακή της Βραζιλίας. Επίδοξοι δραπέτες είδαν τα σχέδια τους να "ναυαγούν" όταν ένας από αυτούς σφήνωσε στην τρύπα που είχαν ανοίξει.
Τέσσερις φυλακισμένοι είχαν σχεδιάσει κάθε λεπτομέρεια για την απόδραση τους από την φυλακή της πόλης Ceres στη Βραζιλια... ωστόσο λογάριαζαν χωρίς τα παραπανίσια κιλά του Rafael Valadao ο οποίος σφήνωσε στην τρύπα που άνοιξαν!
Σύμφωνα με το Prison Break σχέδιο των φυλακισμένων έπρεπε να αρχικά να ανοίξουν μια τρύπα σε έναν τοίχο και στη συνέχεια να αποδράσουν.
Πρώτος επιχείρησε να βγει ο Valadao ο οποίος κατέληξε σφηνωμένος στην τρύπα με τους δεσμοφύλακες να σκάνε στα γέλια όταν έφτασαν εκεί για να τον απεγκλωβίσουν.
Όσο και να προσπαθούσαν οι δεσμοφύλακες, ο Βραζιλιάνος δεν ξεκολλούσε. Έτσι, στις δύο τα ξημερώματα κάλεσαν την πυροσβεστική καθώς κοιλιά του αρνιόταν πεισματικά να ξεκολλήσει από την τρύπα.
Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε: "Σπάραζε στον πόνο όταν έφτασε η βοήθεια. Είχε υποτιμήσει το μέγεθός του στομαχιού του και γι' αυτό σφήνωσε"
Σύμφωνα με τους γιατρούς των φυλακών ο επίδοξος δραπέτης απεγκλωβίστηκε τελικά, με ένα σπασμένο πλευρό και το ηθικό του στο ναδίρ...

Πληροφορίες: news247

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση