GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Αμετανόητος και εκδικητικός ο δολοφόνος της Ζωής»

«Αμετανόητος και εκδικητικός ο δολοφόνος της Ζωής» Ως αμετανόητο και ένα άνθρωπο που ήθελε να εκδικηθεί την κοινωνία χαρακτηρίζει τον δ...

«Αμετανόητος και εκδικητικός ο δολοφόνος της Ζωής»

Ως αμετανόητο και ένα άνθρωπο που ήθελε να εκδικηθεί την κοινωνία χαρακτηρίζει τον δολοφόνο της Ζωής Δαλακλίδου ο Διδάκτωρ Εγκληματολογίας Κυριάκος Μπαμπασίδης. Σύμφωνα με τον κ. Μπαμπασίδη το κομβικό σημείο στην υπόθεση είναι η αθώωση από τη Δικαιοσύνη για την υπόθεση της απόπειρας βιασμού φοιτήτριας πέρσι στη Ξάνθη κάτι που έκανε τον Χ.Π. να νοιώθει ότι θα μείνει και αυτή την φορά ατιμώρητος. Ταυτόχρονα ο Διδάκτωρ Εγκληματολογίας υποστηρίζει ότι τέτοιου είδους άνθρωποι είναι αμετανόητοι και δεν μπορούν να σωφρονιστούν.

Είναι ένας άνθρωπος που προσπάθησε να τιμωρήσει την κοινωνία για τα δικά του προβλήματα και για αυτό το  λόγο κακοποίησε βάσανα την 34χρονη Ζωή προκαλώντας της φρικτό θάνατο υποστηρίζει ο κ Μπαμπασίδης.

Όπως δήλωσε και στους αστυνομικούς ο 27χρονος δολοφόνος γνώριζε έστω και οπτικά το θύμα κάτι που επιβεβαιώνει τις θεωρίες της Εγκληματολογίας που θέλει ο θύτης να γνωρίζει το θύμα συμφώνα με τον κ. Μπαμπασίδη.


Διαβάστε επίσης:

Αυτή είναι η σελίδα του δολοφόνου στο Facebook

Ξάνθη: Επιχείρησαν να λιντσάρουν τον δολοφόνο

Οργή και θρήνος στην κηδεία της Ζωής

Συγκλονισμένος ο Αστυνομικός Διευθυντής Ξάνθης

Βίντεο-Αστυνομικός διευθυντής Ξάνθης: Γι' αυτό την έκαψε...

Βίντεο-Τα τελευταία νέα για την ομολογία του δράστη στην Ξάνθη

Συνελήφθη και ομολόγησε ο δράστης του φρικιαστικού εγκλήματος στην Ξάνθη


Πηγη: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση