GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κουντουρά: Αναμένουμε απαντήσεις...

«Επί έξι μήνες παρακολουθούμε το Υπουργείο Τουρισμού να πέφτει από τη μία αστοχία στην άλλη», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Έλενα Κουντουρ...

«Επί έξι μήνες παρακολουθούμε το Υπουργείο Τουρισμού να πέφτει από τη μία αστοχία στην άλλη», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Έλενα Κουντουρά, αναφορικά με την υπόθεση υπεξαίρεσης από τα Ταμεία του ΕΟΤ.
Η υπεύθυνη του Τομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης Τουρισμού των Ανεξάρτητων Ελλήνων, επισημαίνει ότι «από το υποτιθέμενο στρατηγικό σχέδιο αναβάπτισης της Τουρκίας από ανταγωνιστή μας σε εταίρο, πήγαμε στην φιλόδοξη -τάχα- εξόρμηση στις Ηνωμένες Πολιτείες όπου η υπουργός κατέληξε να κάνει επαφές και συναντήσεις με τον εαυτό της και τους συνεργάτες της, στη συνέχεια είχαμε το κόστους 73.000 ευρώ βίντεο στις όχθες του Τάμεση με πρωταγωνίστρια την ίδια την υπουργό και φτάσαμε στην αιφνίδια αντικατάσταση του γενικού γραμματέα ΕΟΤ και την υπόθεση επιταγών που έρευνα σήμερα η Δικαιοσύνη».
«Οι σκιαμαχίες σε επίπεδο παραπολιτικών δημοσιευμάτων και η μετακύλιση ευθυνών σε πολιτικούς υφισταμένους αποτελεί πεπατημένη την οποία ακολουθούν επικοινωνιακά διάφοροι υπουργοί και πολιτικά πρόσωπα, αλλά για την περίπτωση του Υπουργείου Τουρισμού, το οποίο εκπροσωπεί την κύρια πηγή πλούτου της Πατρίδας μας, δεν ενδείκνυται. Αναμένουμε την εφ’ όλης τοποθέτηση της υπουργού, με την ελπίδα ότι θα μπορέσει να προσκομίσει ικανοποιητικές απαντήσεις», καταλήγει η Έλενα Κουντουρά.

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση