GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κανένα πρόβλημα στους ιαπωνικούς πυρηνικούς σταθμούς

Ομαλά φαίνεται πως λειτουργούν οι πυρηνικοί σταθμοί που βρίσκονται στη βορειο-ανατολική Ιαπωνία, περιοχή την οποία έπληξε ο ισχυρός σεισ...

Ομαλά φαίνεται πως λειτουργούν οι πυρηνικοί σταθμοί που βρίσκονται στη βορειο-ανατολική Ιαπωνία, περιοχή την οποία έπληξε ο ισχυρός σεισμός, μεγέθους 7,3 βαθμών, σύμφωνα με την ιαπωνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.
Η δόνηση, στις 17.18 (τοπική ώρα), έπληξε τη βορειο-ανατολική ακτή και έγινε αισθητή στο Τόκιο, που βρίσκεται εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά από το επίκεντρο. Το εστιακό βάθος του σεισμού ήταν 10 χλμ.
Ο σεισμός έπληξε τις επαρχίες που είχαν καταστραφεί από τον σεισμό των 9 βαθμών της 11ης Μαρτίου 2011.
Το Κέντρο Ειδοποίησης για τσουνάμι του Ειρηνικού εξέδωσε προειδοποίηση για τοπικό τσουνάμι, αλλά όχι και για ολόκληρη την περιοχή του Ειρηνικού. Δεν υπάρχει «απειλή για μεγάλο και καταστροφικό τσουνάμι, αλλά οι σεισμοί αυτής της έντασης μπορεί να προκαλέσουν τοπικά τσουνάμι, τα οποία μπορεί να έχουν καταστροφικές συνέπειες για τις ακτές», σύμφωνα με το αμερικανικό Κέντρο που έχει την έδρα του στη Χαβάη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση