GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θήλαζε το μωρό της στο Μέγαρο η σύζυγος του Αλέξη Τσίπρα..

Έκπληκτοι έμειναν οι θεατές που είχαν πάει στο Μέγαρο Μουσικής για να παρακολουθήσουν τη «Λιλιπούπολη» όταν είδαν μία νεαρή μητέρα λίγο π...

peristera 250x177 Θήλαζε το μωρό της στο Μέγαρο η σύζυγος του Αλέξη Τσίπρα..Έκπληκτοι έμειναν οι θεατές που είχαν πάει στο Μέγαρο Μουσικής για να παρακολουθήσουν τη «Λιλιπούπολη» όταν είδαν μία νεαρή μητέρα λίγο πριν αρχίσει η παράσταση να βγάζει το στήθος της έξω για να βυζάξει το μωρό της.
Η έκπληξή τους έγινε μεγαλύτερη όταν μαθεύτηκε ότι η φιλόστοργος μήτηρ δεν ήταν άλλη από την Περιστέρα, την σύζυγο του Αλέξη Τσίπρα, προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.
Η Περιστέρα, που συνοδευόταν και από μία φίλη της, είχε πάει στο Μέγαρο για να παρακολουθήσει ο μικρός της γιός την καλή παιδική παράσταση. Επειδή προφανώς δεν είχε που να αφήσει το μωρό -ο Αλέξης εκείνη την ώρα ήταν στη συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ- το πήρε κι αυτό μαζί της.
Όταν λοιπόν ήρθε η ώρα του θηλασμού, ως καλή μαμά, δεν δίστασε να προσφέρει στο μωρό το στήθος της, αδιαφορώντας για την έκπληξη των υπολοίπων θεατών

8 σχόλια

  1. Επιτέλους η αξία της ζωής του ενός παιδιού, να γίνει ύψιστο μέλημα της πολιτικής για όλα τα παιδιά, κι όχι να είναι εγώ-σπερμα παιδί του κάθε διαπλεκόμενου αλήτη πολιτικού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΣ ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ

    ΑΝ ΚΟΨΕΤΕ ΤΟ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΟΡΟΑΠΑΛΛΑΓΕΣ, ΑΝ ΒΑΛΕΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΣΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΤΕ ΤΑ ΤΡΙΤΕΚΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΙΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ, ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Η ΔΗΜΑΡ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ 3%, Η ΝΔ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ 10% ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ 20 ΜΕ 25% ΤΟ ΚΑΘΕ ΚΟΜΜΑ.

    ΟΙ ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΚΑΙ ΒΡΟΥΤΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. και πολυ καλα εκανε... γαμιεστε σκατοδεξιοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΘΕΑΤΡΙΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ.

    ΠΗΓΕ Η ΑΡΓΟΣΧΟΛΗ ΚΑΙΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΥ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ.

    ΔΕΝ ΓΑΜΙΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ.

    ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΔΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΦΥΛΑΞΗ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΙΑ ΑΝΕΡΓΗ ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άκου κουράδα Βενιζέλο εσύ και οι όμοιοι σου που ΚΑΤΑΣΤΡΈΨΑΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΆ ...

    ΕΊΣΤΕ ΤΌΣΟ ΒΡΩΜΕΡΆ ΥΠΟΚΕΊΜΕΝΑ που δεν θα διστάσετε να βάλετε την χώρα σε εμφύλιο, παρουσιάζοντας παιδιά από σαιτ της FIFA, όταν παιδιά ΞΈΝΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΠΟΎΛΑ στην χώρα σας λιποθυμούν από την πείνα, γονείς αυτοκτονούν, ανδρόγυνα χωρίζουν, ΑΜΕΑ πεθαίνουν υποφέρουν να περάσουν από της επιτροπές Κ.Ε.Π.Α άνθρωποι με χρόνιες ασθένειες μένουν χωρίς φάρμακα..

    ΛΈΤΕ θα φέρετε στην βουλή το θέμα για την Χρυσή Αυγή:

    Ποιος έχει γράψει αυτό το σενάριο;

    Είσται η δεν είστε ΌΛΟΙ ψηφισμένοι όλοι από τον ΛΑΌ;

    Αν δεν τους θέλετε στην Βουλή, πείτε ΌΛΟΙ ΣΑΣ τα επιχειρήματα σας στον ΛΑΟ ΚΑΙ κατεβείτε σε εκλογές, αντέχετε ΑΥΤΉ την βάσανο...

    Όμως ως βρομιάρηδες που είστε θέλετε να πετάξετε την μπάλα ΠΆΛΙ στην ΑΡΙΣΤΕΡΆ..

    Και αν δεν τσιμπήσει η αριστερά ΘΑ βγαίνουν τα φερέφωνα σας--Αδωνις~Ντινοπουλος~Βουλτεψη~Γιακουματος~Μαργαρίτης~Μπιστης~ και όλο το ΚΑΚΌ συναπάντημα να λέει... Βλέπετε ο Σύριζα, ο Καμμένος ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ..


    Δεν λέω ότι δεν θα βρείτε συμπαραστάτες κσι αγνούς απλούς ψηφοφόρους ΑΡΙΣΤΕΡΟΎΣ , δεν φτάνει που μας πουλήσατε τώρα θέλετε ΝΑ ΜΑΣ ΒΆΛΕΤΕ ΣΤΟΝ ΕΜΦΎΛΙΟ ώστε όλα να ξεχασθουν και να ξεπλυθούν ΟΛΕΣ ΟΙ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΣΑΣ με ΑΊΜΑ ΑΘΏΩΝ, και ΜΕΤΆ όλοι να γελάτε....

    {{Βολταίρος,ΕΙΠΕ

    Διαφωνώ με ό,τι λες, αλλά θα υπερασπισθώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες.}} ΚΆΝΕΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΛΟΙΠΏΝ

    ΧΟΝΤΡΈ ΚΆΤΣΕ ΚΑΛΑ ...... ΕΣΎ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΆΚΙΑ ΣΟΥ.. ΔΙΚΌ ΣΑΣ ΔΗΜΙΟΎΡΓΗΜΑ ΕΊΝΑΙ Η ΧΡΥΣΉ ΑΥΓΉ


    ΝΑ ΠΡΟΣΈΞΟΥΝ ΚΑΙ ΜΗ ΜΑΣΉΣΟΥΝ ΕΚΕΊ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ~~Κ.Κ.Ε~~~ΑΝΕΞΆΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ..

    ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΊΝΑΙ ΈΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΉΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΎΝ...

    ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΛΟΊ ΨΗΦΟΦΌΡΟΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΉ ΑΥΓΉΣ ΑΣ ΠΡΟΣΈΞΕΙ ΤΗΝ ΠΑΓΊΔΑ..

    Αυτούς ΟΛΟΥΣ έσφαξε η Ο.Π.Λ.Α πριν χρόνια...Τους ρουφιάνους του ΛΑΟΥ..


    Η Ο.Π.Λ.Α~~ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΚΌΜΜΑ ,ΔΕΝ ΑΝΉΚΕΙ ΣΕ ΚΑΝΈΝΑ ΚΌΜΜΑ, ΔΕΝ ΘΈΛΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ~~ ΣΉΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΘΈΛΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΊΖΟΥΜΕ .... ΑΛΛΆ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΣ ΚΆΝΟΥΝ ,ΘΈΛΟΥΜΕ ΌΛΟΙ ΟΙ ΝΕΝΕΚΟΙ ΑΠΟ ΌΠΟΙΑ ΠΑΡΆΤΑΞΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΈΧΟΥΝ ΜΙΑ ΈΝΤΙΜΗ ΔΙΚΉ...

    ΑΣ ΤΟ ΔΕΧΤΟΎΝ ΌΣΟ ΕΊΝΑΙ ΝΩΡΙΣ, ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΩΣ ΤΕΛΕΥΤΑΊΟ ΔΏΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  6. Ναι ρε ανεγκέφαλε,θα δωσει το μωρό για βύζαγμα στην υπηρέτρια,αφού πρωτά τη βασανίσει για να κατεβάσει γάλα.
    Ακόμα καλύτερα,γιατί να πάει στην παράσταση? Να κατσει σπίτι της και να φορέσει και μπούρκα για να μη θίξει τα μαλακισμένα στερεότυπα στο μυαλό του κάθε βλάκα αμόρφωτου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "Σοκαρίστηκαν" οι θεατές στη θέα του μητρικού θηλασμού;!!.. Απλά θλιβερό... Υπάρχει κάποια αγνότερη μορφή έκφρασης της αγάπης;
    Κρίμα.. Και πιο πολύ κρίμα που οι θεατές της παράστασης λογικά ήταν κι εκείνοι γονείς..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Λαϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων: Αλλαγές από αύριο στη δωρεάν χορήγηση ψωμιού
    Σύντροφοι προσοχή!!!

    Ο Υπουργός Επισιτισμού Πάνος Σκουρλέτης ανακοίνωσε την αντικάσταση του κυκλικού συστήματος αγοράς τροφίμων με βάση τον λήγοντα του ΑΜΚΑ, με ένα νέο πιο αντικειμενικό, βασισμένο...στην κληρωτίδα του Λόττο.

    Έτσι από σήμερα 1η Δεκεμβρίου 2013, δικαίωμα στη δωρεάν χορήγηση μισού καρβελιού λευκού ψωμιού τύπου χωριάτικου, από το κρατικό μονοπώλιο αρτοποιίας, έχουν όχι όσοι το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 35 και 77 αλλά όσοι προβλέψουν σωστά τα 10 τυχερά νούμερα του Λόττο.

    Εννοείται ότι νικητές ανακηρύσσονται μόνο σύντροφοι και συντρόφισσες που έχουν κομματικές ταυτότητες Σύριζα-ΕΚΜ ή ΚΚΕ και ειδικά αύριο όσες λήγουν σε μονό αριθμό.


    ΥΓ. Υπενθυμίζεται ότι με τη Λαϊκή Απόφαση αρ 34210, απαγορεύεται η λειτουργία αυτοσχέδιων φούρνων, καθώς η καύση ξύλου παράγει τοξικούς καπνούς που επιβαρύνουν το περιβάλλον και απομακρύνουν τους κορμαράνους από το Λαϊκό Πάρκο του Βοτανικού.
    Μικτά κλιμάκια ομιλούντων ελληνικά λαϊκών φρουρών, θα περιπολούν
    και θα επιβάλλουν το πρόστιμο τ
    ου 1 δισεκατομμυρίου δραχμών που αναλογεί στην παράβαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση