GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εγκώμια Μέρκελ για τις προσπάθειες της Ελλάδας

Την ελπίδα ότι το Eurogroup θα αποφασίσει σήμερα την εκταμίευση της επόμενης δόσης της βοήθειας προς την Ελλάδα εξέφρασε η γερμανίδα καγ...

Την ελπίδα ότι το Eurogroup θα αποφασίσει σήμερα την εκταμίευση της επόμενης δόσης της βοήθειας προς την Ελλάδα εξέφρασε η γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ.
«Ελπίζω ότι οι υπουργοί θα αποφασίσουν την εκταμίευση της επόμενης δόσης. Είναι επείγον», τόνισε η Μέρκελ, η οποία εγκωμίασε τις μεταρρυθμιστικές προσπάθειες της Ελλάδας σε ομιλία της στην Μπούντεσταγκ.
«Το γεγονός ότι οι υπουργοί Οικονομικών συμφώνησαν στο νομικό πλαίσιο και το περίγραμμα ενός μηχανισμού ενιαίας εποπτείας των τραπεζών, είναι ανεκτίμητης αξίας», τόνισε  Μέρκελ στην ομιλία της, υπογραμμίζοντας ότι ικανοποιήθηκαν τα βασικά αιτήματα της Γερμανίας.
Η γερμανίδα καγκελάριος πρόσθεσε ότι η Ευρώπη θα βγει ισχυρότερη από την οικονομική κρίση απ΄ό,τι όταν εισήλθε σ΄αυτήν.

1 σχόλιο

  1. Κα Μέρκελ,

    Αξίζουν στήριξη οι προσπάθειες της Ελλάδας όμως,

    δεν αξιζει να βοηθατε τους Ελληνες πολιτικους διοτι,
    οι Ελληνες πολιτικοι ευθυνονται για την καταστροφή της Ελλην. οικονομιας.

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ NΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΟΝ ΙΣΙΟ ΔΡΟΜΟ ΟΣΑ ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΕΤΕ.

    Αν πραγματικα θελετε να βοηθησετε την Ελλάδα, βοηθηστε μας να απαλλαγουμε πρωτα απο τους διευθαρμενους πολιτικους, δικαστες εφοριακους, αστυνομικους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση