GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Είναι ντροπή η πώληση του ΟΠΑΠ....

Tου  Ιωάννη Δ. Μιχελογιαννάκη. Βουλευτή Νομού Ηρακλείου. Οργανισμός Προγνωστικών Αγώνων Ποδοσφαίρου, η ιστορία του με λίγα λόγια. Ο Ο...

Tου  Ιωάννη Δ. Μιχελογιαννάκη.
Βουλευτή Νομού Ηρακλείου.

Οργανισμός Προγνωστικών Αγώνων Ποδοσφαίρου, η ιστορία του με λίγα λόγια.
Ο ΟΠΑΠ ιδρύθηκε το 1958 ως νομικός πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου και το 1999 μετατρέπεται σε ανώνυμη εταιρία. Έχει πέντε θυγατρικές και οργανώνει εννέα παιχνίδια.
Έχει κάνει σύμβαση με την Intralot έως τον Ιούλιο του 2012.
Ενώ τα κέρδη του το 2011 ανήλθαν 537.458,314 ευρώ.
Ο στόχος του ήταν:
Να μειώσει το λειτουργικό του κόστος και να αυξήσει την παραγωγικότητα.
Να αναβαθμιστεί.
Να προασπίσει την κυρίαρχη θέση του.
Να συμμετάσχει στα τυχερά παιχνίδια μέσω διαδικτύου.
Να εγκαταστήσει τα παιγνιομηχανήματα.
Να συμμετέχει σε συμπράξεις για την διαχείριση κρατικών λαχείων.
Τι έχει πετύχει μέχρι σήμερα:
Να ενισχύει οικονομικά των αθλητισμό.
Να εκτελεί κοινωνικό και πολιτιστικό έργο.
Να βοηθάει στην υλοποίηση αθλητικού τύπου εγκαταστάσεων σε όλη την Ελλάδα.
Παρατηρήσεις, παράξενα και ερωτήματα :
Ενώ έχει πάρει εδώ και ένα χρόνο την άδεια για VLT, γιατί δεν έχουν λειτουργήσει ακόμα.
Γιατί αποχώρησαν η Lottomatika και βρέθηκε ξαφνικά ο ΟΠΑΠ με 67% (34% και 33%) και η Intralot - scientific games με 16,5%.
Γνωρίζει ο κόσμος ότι η intralot είναι προνομιακός προμηθευτής επί δεκαετίας και έχει προεπιλεχθεί για τεχνολογικός πάροχος.
Γνωρίζει ο κόσμος ότι το μονοπώλιο του ΟΠΑΠ θα κριθεί στο Συμβούλιο Επικρατείας την επόμενη χρονιά.
Το ΤΑΥΠΕΔ ενέκρινε την πώληση του 33% της ΟΠΑΠ Α.Ε.
Με βάση τον εθνικό στόχο του ΟΠΑΠ, με βάση τις παραπάνω παρατηρήσεις και με βάση ότι είναι η μόνη κερδοφόρος δημόσια υπηρεσία, είναι εθνικό έγκλημα η πώληση του.
Ντροπή. 

8 σχόλια


  1. ΜΙΧΕΛΟΓΙΑΝΝΑΚΗ

    Με την εννοια "αποκρατικοποιήσεις" υποτίθεται ότι το δημοσιο θα απαλλαχθεί απο τις ζημιογόνες και παθογεννείς εταιρείες και οργανισμούς και θα παψει να επιβαρύνεται με φόρους ο πολίτης για να τις συντηρεί μέσω του κρατικού προυπολογισμού.

    ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ!!!!

    και όλοι ξέρουμε γιατι. Διότι δεν υπάρχει κανενας μαλακας να αγοραζει μπατιρημενες και χρεωμένες εταιρειες και οργανισμούς εκτός αν εξυπηρτούνται άλλες σκοπιμοτητες (βλεπε Σκαραμανγκα).

    Οι κυβερνωντες δεν αποκρατικοποιούν ΕΚΠΟΙΟΥΝ σε κοράκια και υαινες που κρυβονται πισω από τους δανειστες με μορφές προβάτων και υποσχεσεις επενδύσεων που δεν θα πραγματοποιήσουν ποτε αλλα να παρουν έτοιμο και ζεστο χρήμα από την επόμενη ημέρα αγοραζωντας τον οργανισμό ή την εταοεία σε τιμή κοψοχρονιας.

    Αυτό δεν λέγεται ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ λέγεται ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ από κατσικοκλέφτες με συνεργατες κοπρόσκυλα πολιτικούς.

    Το ΦΙΛΕΤΟ ΟΠΑΠ με τον μονοπωλιακό χαρακτήρα του και την 500αρα κέρδη αποτελεί στόχο για όλους εκείνους που σκυλευουν πανω σε κρατικά πτωματα που εξαθλιωνονται απο εγκληματίες πολιτικούς.

    Θυμαστε τον νυν υπουργό αναπτυξης κ. ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ τί έλεγε όταν πάλι επι των ημερών του ξεπουλούσε την ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ που κατορθωσαν τα καθαρματα τον εθνικό αερομεταφορεα να τον καταντησουν την χειρότερη αεροπορική εταιρεία με τις κομπίνες τους και την δόλια αντιμετωπίση της.
    Την πούλησε στον ΒΓΕΝΌΠΟΥΛΟ έναντι 185 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ ευρώ με υποσχεσεις από αυτόν ότι το σημα της ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΘΑ ΣΚΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΙΘΕΡΕΣ ΣΤΑ ΠΕΡΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ και οι εργαζομενοι θα εχουν την εργασία τους και οι επενδυσεις ανάπτυξης θα τρέχουν αβέρτα.
    5 χρόνια μετα πουληθηκε στον έταιρο καπαδόκη Βασιλακη έναντι 75Εκατομυριων!!!δηλαδή ο "πανεξυπνος" κυριος ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ που ηγείται επιχειρηματικού ομίλου και είναι πρόεδρος τραπεζας με ομαδες συμβούλων και επιστημόνων έκανε μια επενδυση αγοραζωντας την ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ και ΕΧΑΣΕ 110 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΣΕ 4-5 ΧΡΟΝΙΑ δεν τον έχω κόψει για τοσο αφελή και επιπόπλαιο.
    Την ίδια μοιρα θα εχουν όλοι οι οργανισμοί που θα αποκρατικοποιηθούν και μιλώ για τα φιλέτα αφου πεταχτουν σωρηδόν οι εργαζόμενοι στον δρόμο και στρωνωντας οι πολιτικοί τον δρόμο στους υποψήφιους επενδυτες-υαινες πολεμωντας τον ανταγωνισμό τους με νόμους.

    Βεβαια νομιζουν ότι θα ειναι χρόνια στην εξουσία τα καθαρματα που κυβερνούν και νομιζουν ότι όλα θα ξεχαστουν.

    ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ και ασφαλώς οι οργανισμοί θα παραμείνουν στο κρατος μέχρι που πραγματικά καποιος σοβαρός επενδυτης πληρώσει το πραγματικό τιμημα του οργανισμού και δεσμευτει μεσω συμβασεων και χρονοδιαγραμματων υλοποίησης επενδυσεων που θα φερουν αναπτυξη και όχι καταλήστευση που επιχειρει σημερα Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ.
    Αυτοί θα πληρώσουν ακριβα την νυφη.
    Αυτα να δεσμευτείτε στον λαό και να ΚΑΝΕΤΕ ΠΡΑΞΗ αν τελικα αναλααβετε την διακυβερνηση της χωρας.
    Αυτό που χρειαζεται σημερα ο τόπος είναι καθαρση και τιμωρια του σαπιου πολιτκού συστήματος με παραδειγματικές τιμωριες όλων των κοπρόσκυλων που συμμετείχαν στην καταστροφή της χώρας.
    Με σπίτι γεματο σκατα πατημενα δεν δεχεσαι επισκεψεις σοβαρων ανθρωπων εκτός από σκατατζηδες και βρωμιαρηδες που εμαθαν να ζουνε με αυτα.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. H ΒΑΣΙΚΗ ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟΥ ΕΧΕΙ 4 ΚΟΜΜΑΤΙΑ

    ΟΤΕ ΦΑΓΩΘΗΚΕ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ

    ΔΕΗ ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΞΕΚΟΚΚΑΛΙΣΜΑΤΟΣ

    ΝΕΡΟ ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΑΠΟ ΓΑΛΛΟΥΣ ΞΕΚΟΚΚΑΛΙΣΤΕΣ

    ΟΠΑΠ ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΑΠΟ ΝΤΟΠΙΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΑ ΣΚΑΤΑ.
    Η ΑΛΛΗ ΠΙΤΑ ΗΔΗ ΦΑΓΩΘΗΚΕ
    Οι κρατικές τράπεζες μείνανε ψιχουλα η τραπεζα της ΕΛΛΑΔΑΣ στα χερια του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

    Η Αγροτική γεια σας
    Η Εθνικη ενα μεγαλο μερος της ανηκει σε ιδιώτες
    Το ταχυδρομείο σε λίγο γεια σας
    Ετσι το τοπίο λέει ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ-ΣΑΛΛΑΣ-ΛΑΤΣΗΣ αυτό ειναι το τραπεζικό συστημα στην Ελλάδα για το οποίο δανειζόμαστε με αυξηση του κρατικού χρέους για να επανακεφαλαιοποιήσουν την απωλεια που ειχαν από το κούρεμα και να καλύψουν τις τρυπαρες που ειχαν απο τα παιχνιδια με τα τοξικα ομολογα των δανειων που παιζανε τζογαρωντας λεφτα καταθετών.
    Οι Ισπανοί πηραν 40 δις για τις τραπεζες χαλαρα και γρήγορα χωρις την αυξηση του κρατικού χρέους ενω εμείς οι απλαδουρες όλα στο χρέος στον μαλακα τον εργαζόμενο τον συνταξιούχο τον ανεργο τον μικροκαταστηματαρχη και ο αρχίδης γυαλαμπουκας αυτό το βαφτισε επιτυχία!
    Βεβαια από την πολύ ευαισθησια που εχει το πουσταριο έγραψε στα παπαρια του τους άλλους ομολογιούχους ιδιώτες Ελληνες που εμπιστευφθηκαν την σπηλια του Νταβέλη να επενδυσουν τις οικονομίες τους και να ενισχύσουν το κρατος. Βλέπεις αυτοί δεν ηταν τόσο έξυπνοι όσο οι φίλοι του χοντροκουραδα που φυλαγε στην λιστα και βγαλανε το μαυρο χρήμα στο εξωτερικό γραφωντας στις αρχιδαρες τους την χώρα, αυτοί μαλιστα έπρεπ να τους προστατεψουν!!! και τους έφταιξε ο Βαξεβανης που τους ξεμπροστιασε.

    ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ. ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΗ ΔΥΟ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΗ ΤΡΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΑΜΗΘΗΚΕ Ο ΠΑΤΟΣ...ΚΟΝΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τότε τα ζώααααααααααα
    ουρλιάζαν στις Πλατείες στα Βουνά και στους κάμπους

    " καλύτερα Ανδρέα και παπάκι
    παρά μπεμβέ και μητσοτάκη "

    φάγανε, φάγανε, φάγανε βέβαια τα πάντα όλα $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

    ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ + + +
    στις πλατείες, στα βουνά και στους κάμπους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΕ ΡΟΛΟ ΚΑΣΑΝΔΡΑΣ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ !!!!

    Ποιον “βλέπει” ο Μητσοτάκης για νέο πρωθυπουργό...
    Η “Real News” , η οποία δημοσιεύει το εν λόγω ρεπορτάζ, προχωρεί σε μια σημαντική αποκάλυψη. Ο δημοσιογράφος Βασίλης Σκουρής υπογράφει ρεπορτάζ που λέει ότι,
    “στους συνομιλητές του, σε εκείνους που ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης δέχεται στο γραφείο του, επιμένει πως η χώρα θα οδηγηθεί σε σύντομο διάστημα σε νέα κυβέρνηση από την παρούσα Βουλή,“ με πρωθυπουργό μη πολιτικό πρόσωπο, αφού θεωρεί τυχόν εκλογές την απόλυτη καταστροφή για τη χώρα”.

    -ΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ
    -ΧΩΡΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

    ΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΜΗ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ;;;
    ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ LORD JACOB ROTHSCHILD ;

    Ο "ΕΠΙΤΙΜΟΣ" ΜΙΛΑΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στην Ελλάδα τα μονοπώλια έχουν καταργηθεί μόνο στα χαρτιά. Έτσι για να έχουμε να λέμε.Ένα απ'αυτά είναι και ο ΟΠΑΠ. Είναι λέει κερδοφόρα επιχείρηση....Ναι αλλά και πολύ αμαρτωλή. 150 εκατομμύρια διαφημιστική δαπάνη κάθε χρόνο μοιράζεται ανεξέλεγκτα σε ποιους και πώς? Αν δεν ήταν κρατική εταιρεία μήπως θα είχε σπάσει το μονοπώλιο? Μήπως είναι καλύτερα για τα οικονομικά του κράτους και τους πολίτες να υπήρχαν 5-6 ανάλογες εταιρείες? Το κράτος το θέλω όπως πρέπει να είναι. Να ελέγχει και να φορολογεί.




    Θα ήθελα οι πολιτικοί να έλεγαν την αλήθεια όσο σκληρή και αν είναι. Να έχουν κρυστάλλινες απόψεις και να τις λένε, ακόμα να μην συνεργάζονται μεταξύ τους όπου διαφωνούν αλλά να συνεργάζονται εκεί που συμφωνούν.
    Δεν συμφωνούν ποτέ και για τίποτα....Λαικισμός το μεγαλείο σου.

    1.Να απολυθούν οι τελεσίδικα καταδικασθέντες επίορκοι του δημοσίου?
    2.Υποστηρίζει η όχι την περικοπή των προνομίων των υπαλλήλων της βουλής?
    3.Έχει χρώμα η βία? Τι διαφορά έχει η βία του ακροδεξιού με την βία του ακροαριστερού? Ποίος δέρνει καλύτερα?


    Να πάρει συγκεκριμένη θέση ο Μιχελογιαννάκης για τα παραπάτω θέματα στα οποία ο ΣΥΡΙΖΑ σφυρίζει αδιάφορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 8.50

    Πρωτα από όλα "δεν λέει ότι είναι κερδοφόρα" ΕΙΝΑΙ ΚΕΡΔΟΦΟΡΑ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ αρα δεν λέει ΕΙΝΑΙ.

    Δεύτερον το να έχει ενα κρατος κατω απο την επιβλεψη και διαχειρηση του το νερο την ενεργεια τις επικοινωνιες και την Τραπεζα της Ελλαδας είναι κρατισμός;; είναι αυτα τα αγαθά πρός πώληση; μήπως ειναι κοινωφελείς οργανισμοί που πρεπει να ανηκουν σε ενα ευνομούμενο κράτος; ο καθενας ας το δει κατω από την δικη του κρίση.
    Σε ότι αφορά τον ανταγωνισμό είμαι απόλυτα συμφωνος, ποτε όμως; όταν οι ανταγωνιστές επενδυτές ρίχνουν δικα τους χρήματα για να δημιουργησουν υποδομές τεχικες εμπορικές και δεν αγοραζουν έτοιμα σε τιμη ξεφτιλας αυτα που ενας λαός ολοκληρος πληρωνε επι δεκαετιες για να γινουν.

    Τρίτον σε ότι αφορά την διαφημιση του ΟΠΑΠ των 150 εκατομυριων και το πως διανεμεται αυτή. ΈΧΕΤΕ ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΔΙΑΝΕΜΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΠΟΥ ΕΞΥΠΕΙΡΕΤΕΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ μια και η διοικηση ορίζεται απο την εκαστοτε κυβερνηση; Με βαση αυτό που σημαίνει ότι το σαπιο πολιτικό συστημα χρησιμοποιεί τους οργανισμούς και τις εταιρείες του δημοσίου για κομματικά και οικονομικά οφέλη αυτό σε καμμιά περίπτωση δεν καθιστα τον οργανισμο΄ζημιογόνο!!!!και πρεπει να ξεπουληθεί, εκείνο που χρειάζεται ειναι να οδηγηθουν στην δικαιοσυνη οι πολιτικοι και να τιμωρηθουν παραδειγμτικα.

    Εχετε αναρωτηθεί γιατι όλοι αυτοι οι μνηστήρες για την εξαγορά του ΟΠΑΠ δεν αποφασιζουν να κανουν μια και δυο και δεκα αντιστοιχες επιχειρήσεις; απλά γιατι με ψιχουλα δεν γίνονται ενω με ψιχουλα θα τα αγοραζουν ολα ενω αν θα ξεκινησουν απο την αρχη με αβεβαιο μελλον επικρατησης τιποτε δεν τους εγγυαται την επιτυχια της επενδυσης τους όσα χρηματα και να διαθετουν, αρα σωστα σκεφτόμενοι είναι να παρουν ετοιμο το φαι σε τιμη κοκκαλο και να ξεκοκκαλισουν τα παντα. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.

    όποτε φίλτατε όπως αντιλαμβάνεσαι και εσυ και ο πιο αδαής σε αυτο τον τόπο αυτο που εννοουν αποκρατικοποίηση είναι ξεπουλημα και εκποίηση σε κατι που δεν εχουν κανενα ιδιοκτησιακο δικαίωμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 8.50

    1.Να απολυθούν οι τελεσίδικα καταδικασθέντες επίορκοι του δημοσίου?
    2.Υποστηρίζει η όχι την περικοπή των προνομίων των υπαλλήλων της βουλής?
    3.Έχει χρώμα η βία? Τι διαφορά έχει η βία του ακροδεξιού με την βία του ακροαριστερού? Ποίος δέρνει καλύτερα?

    Σε ότι αφορά τα ανωτέρω ερωτηματα σου οι απαντήσεις είναι ξεκάθαρες τουλαχιστον από αυτους που τα πράγματα τα βλεπουν καθαρα και όχι με κομματικά γιαλιά.

    1 ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ ΌΛΟΙ ΟΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΔΙΩΧΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΝΙΚΑ ΟΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΒΑΙΝΕΙ ΝΟΜΟΥΣ.

    2 ΚΑΜΜΙΑ ΒΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΩΜΑ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑΜΠΕΛΑ ΣΥΝΕΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ. ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΚΗ ΒΙΑ ΠΟΥ ΑΣΚΕΙΤΑΙ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΚΑΤΙ;

    3 ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΤΑ ΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΓΙΑΤΙ Η ΒΟΥΛΗ ΗΤΑΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΑΓΑΖΙ ΜΕ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΠΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΛΑΜΒΑΝΩΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΥΠΟΨΗ ΤΗΝ ΒΑΣΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΝΟΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΤΠΕΡΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΝΘΥΓΙΕΙΝΑ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΡΗΣΗ ΑΥΣΤΗΡΑ ΤΩΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ.

    Με την γενική έννοια περικοπή επιδομάτων ξεσκιζονται και διακαιωματα που εχουν να κανουν με την προοπτικη αυτης της χωρας και το κοινωνικο προσωπο του κρατους.

    Αναφερομαι όπως αντιλαμβανεσαι σε πολυτεκνους αμεα ανεργους αδυναμους και αβοητους ανθρωπους που σημερα πληθαινουν καθημερινά.

    ΝΑ ΚΟΠΟΥΝ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τουλάχιστον εσείς όλοι παραπάνω παίρνεται θέση και σε κάποια πράγματα συμφωνείτε. Οι πολιτικοί μας όμως?

    Ξέρω καλά γιατί οι πολιτικοί μας δεν συμφωνούν, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τις προτεραιότητες τους. Τι έχουν σαν πρώτη προτεραιότητα, το κόμμα στην εξουσία η την Ελλάδα?

    Γιατί πραγματικά μερικά ερωτηματικά είναι πολύ απλά. Και δεν συμφωνούν...Πίστευα ότι η κριση θα άλλαζε την νοοτροπία των κομμάτων με την είσοδο στη βουλή νέων ανθρώπων. Λάθος μου.

    Απάντηση βουλευτή αντιπάλου κόμματος, σε τηλεοπτικό πανελ στην ερώτηση για τους επίορκους υπαλλήλους.

    "Μα το θέμα μας τώρα είναι αυτό? Αυτό είναι το πρόβλημα της Ελλάδας?"

    Το πρόβλημα της Ελλάδας ασφαλώς και δεν είναι μόνο αυτό. Όμως από κάπου πρέπει να ξεκινήσουμε. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν από κάπου. Τι συμβαίνει ρε παιδιά, θα μας τρελάνουν?

    Δεν υπάρχει καμιά ελπίδα. Να την κάνουμε στο εξωτερικό σιγά-σιγά όσοι μπορούμε. Εδώ μόνο ζώα μπορούν να συμβιβαστούν...η εξ' ανάγκης άτυχοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση