GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο Αμύνταιο η επίσημη πρώτη παρουσίαση βιβλίου του Βαγγέλη Νάστου «Τυχερά Μονοπάτια»

 Από το lexovitis.blogspot.gr Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Αμυνταίου πραγματοποιήθηκε, χθες Σάββατο 1 Δεκεμ...

 Από το lexovitis.blogspot.gr

Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Αμυνταίου πραγματοποιήθηκε, χθες Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012, η παρουσίαση του πρώτου βιβλίου του χημικού - συγγραφέα Βαγγέλη Νάστου.
Φίλοι, συγγενείς αλλά και λάτρεις της ανάγνωσης, τίμησαν με την παρουσία τους συντελεστές της εκδήλωσης. Ο εκδοτικός οίκος I Write, σε συνδιοργάνωση με τη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Αμυνταίου, δημιούργησαν την ζέστη και φιλόξενη παρουσίαση την οποία χρωμάτισαν μουσικά οι, φίλοι του συγγραφέα Νίκος Μεταξάς και Κώστας Τσαβδαρίδης.
Την παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε η φιλόλογος Φιλιώ Φωτιάδου. Για τον συγγραφέα αλλά και το βιβλίο του μίλησαν με αγάπη, η μαθηματικός Λεμονιά Μπούτσκου και η εκπρόσωπος της Λέσχης Βιβλίου (της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών Αμυνταίου) Αναστασία Κέρλοβα. Ο συγγραφέας μοιράστηκε με το κοινό τις εμπειρίες εκείνες που τον οδήγησαν στη συγγραφή του βιβλίου, με χιούμορ και ειλικρίνεια.
Τις εκδόσεις I Write εκπροσώπησε ο σύμβουλος εκδόσεων της εταιρείας Βαλάντης Ναγκολόύδης.
Μετά το κλείσιμο της παρουσίασης από τους ταλαντούχους μουσικούς, ακολούθησε υπογραφή του βιβλίου από τον συγγραφέα.
Παραθέτουμε ένα απόσπασμα από το βιβλίο του συγγραφέα
«Η τύχη. Αυτή τα ορίζει όλα. Κινεί τα αόρατα νήματα με τα οποία μας έχει δεμένους κι εμείς ανταποκρινόμαστε πειθήνια. Χωρίς αρνήσεις. Χωρίς αντιστάσεις. Υποταγμένοι στο θέλημά της, απαξιώνουμε κάθε σχέδιο, κάθε αγώνα και όνειρο που κάναμε όταν, εθελοτυφλώντας, πιστέψαμε σε μια ανυπόστατη αυτοτέλεια.
Η τύχη έπαιξε αναιδώς και με τη δική μου ζωή. Και δυστυχώς ξέρω ότι, όσο ζω, το τέλος της ενασχόλησής της με μένα δε θα μπορέσει ποτέ να γραφτεί με σιγουριά.»
Θα συναντηθούν τυχαία. Ο Νίκος είναι επιτυχημένος συγγραφέας κι η Χριστίνα κόρη του πλουσιότερου ανθρώπου της περιοχής. Θα ερωτευτούν παράφορα. Η τύχη, όμως, έχει άλλα σχέδια γι' αυτούς. Ένα βράδυ είναι ικανό να αλλάξει τα πάντα. Η ζωή της Χριστίνας κινδυνεύει κι όλα δείχνουν χαμένα, εκτός κι αν ο Νίκος φέρει σε πέρας μια αποστολή που του ανατίθεται. Μια αποστολή διαφορετική, σχεδόν απόκοσμη. Η μοίρα του μπλέκει με αυτή του γνωστού εισαγγελέα από τη Θεσσαλονίκη, του Ανδρέα Μιρό. Θα ταξιδέψει πίσω στο χρόνο, θα προσπαθήσει να αλλάξει όσα συνέβησαν. για να μπορέσει να πάρει πίσω την παλιά του ζωή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση