GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Βενιζέλος για τους απλήρωτους του ΠΑΣΟΚ

Ο Βενιζέλος για τους απλήρωτους του ΠΑΣΟΚ Για "επιστολή" που διακινήθηκε τις προηγούμενες ημέρες στο διαδίκτυο και φέρεται να ...

Ο Βενιζέλος για τους απλήρωτους του ΠΑΣΟΚ
Για "επιστολή" που διακινήθηκε τις προηγούμενες ημέρες στο διαδίκτυο και φέρεται να προέρχεται από εργαζόμενους του κόμματος ερωτήθηκε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου που έδωσε για προτάσεις νόμου που αφορούν στην Παιδεία.
Ο κ. Βενιζέλος τόνισε ότι ο ίδιος δεν έχει λάβει καμιά επιστολή και πως «το ότι διακινείται στο διαδίκτυο δεν σημαίνει ότι είναι έγκυρο και απηχεί τις απόψεις πραγματικών εργαζόμενων».
Ο κ. Βενιζέλος παραδέχθηκε ότι το ΠΑΣΟΚ, όπως και άλλα κόμματα, έχει μεγάλο οικονομικό πρόβλημα, και ότι οι πόροι του είναι συγκεκριμένοι. Τόνισε ότι γίνεται μεγάλος αγώνας για να βρεθεί λύση και ότι ένας εργαζόμενος στο ΠΑΣΟΚ δεν είναι όπως σε κάθε άλλη επιχείρηση, «γιατί εδώ εθελοντισμός και εργασία κάπου διασταυρώνονται» και πως ως ενεργά μέλη και στελέχη του κόμματος οι εργαζόμενοι ξέρουν τις δυσκολίες και αγωνίζονται γι αυτά που κάνουμε.

Κόμματα: ΠΑΣΟΚ
Πηγη: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση