GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Κώστας Λαλιώτης ο νέος σωτήρας της ΑΕΚ

Ξάφνιασε η παρουσία του Κώστα Λαλιώτη στη συνάντηση-πρωτοβουλία του εφοπλιστή Γιώργου Δαλακούρα στη Ναυτιλιακή Λέσχη Πειραιά, για το μέ...

Ξάφνιασε η παρουσία του Κώστα Λαλιώτη στη συνάντηση-πρωτοβουλία του εφοπλιστή Γιώργου Δαλακούρα στη Ναυτιλιακή Λέσχη Πειραιά, για το μέλλον της ΑΕΚ.
Όπως αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η «Εφημερίδα των Συντακτών» ο Κώστας Λαλιώτης ήταν το πρόσωπο – έκπληξη που έκατσε στο ίδιο τραπέζι με τους εφοπλιστές Βενιάμη και Στεφάνου, τον…….
νομικό Γιώργο Μπαϊρακτάρη, τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ Ανδρέα Δημητρέλο αλλά και τον πρόεδρο των Supporters Μάκη Κασνακίδη.
Ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, άκουγε με μεγάλο ενδιαφέρον τις απόψεις των συνδαιτυμόνων του για τους υποψήφιους επενδυτές, Βιντιάδη και Χάρις αλλά και για το γήπεδο της ΑΕΚ, χωρίς όμως να δείχνει μεγάλη διάθεση για τοποθετήσεις.
Εκεί πάντως που ο Κώστας Λαλιώτης εξέφρασε την άποψή του, ήταν όταν η κουβέντα στράφηκε στον Γιώργο Κατίδη και το πρόσφατο επεισόδιο με τον γυμναστή της ομάδας, Γιώργο Πήδουλα. «Είναι μεγάλο ταλέντο, αλλά πρέπει να ληφθεί υπόψη το γεγονός ότι δημιουργούσε προβλήματα και όταν ήταν στον Άρη», φαίνεται να είπε για τον νεαρό ποδοσφαιριστή ο κ. Λαλιώτης.
Όσον αφορά στους «μεγάλους» απόντες της χθεσινοβραδινής συνάντησης, ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν παρέστη καθώς μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος το Σαββατοκύριακο αποφάσισε να μην πάει για να μην συνδεθεί το όνομά του και πάλι με σενάρια αγορά της ΠΑΕ ΑΕΚ. Όσο για τους υποψήφιους επενδυτές, αυτοί σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, είναι από τη Δευτέρα στο Λονδίνο για τις καθοριστικές επαφές με τον Κιθ Χάρις.
kafeneio-gr.blogspot.com

5 σχόλια

  1. Θα συγκαλέσει σύσκεψη για την οικονομική υποστήριξη του Πάγκαλου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. To "έξυπνο" πούλι θα πιαστεί από τη μύτη... Πόθεν έσχες κυριε μαλάκα και ανακατεύεσαι με τα οικονομικά της αεκ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 6 Δεκ 2012 7:56:00 π.μ.
    ==
    Ναι περιμενε!
    Αυτο σκυλι λαλιωτης την γλυτωσε τοσα και τοσα χρονια και θα παθει τιποτα τωρα??

    Το πολυ πολυ να εμφανισθει σαν ..αντιπροσωπος καποιου επενδυτη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Λαλιώτης στο ίδιο τραπέζι με εφοπλιστές;
    Μα βρέθηκε στην φυσική του θέση.
    Λέτε να ανοίξει το πουγγί και να χώσει κανα μύριο στο δύσμοιρο το Αεκάκι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση